MANOWAR пуснаха видеоклип към "The Heart of Steel MMXIV"

5 дек 2015, 21:20 ч. 2049 / 6 12
пред./следв.

   През миналата година "Кралете на метъла" MANOWAR издадоха нова версия на класическия си албум от 1988 г. "Kings Of Metal". Централно място на обложката заема българското знаме, но групата така и не посети страната ни, за да промотира "Kings Of Metal MMXIV". Сега MANOWAR представят официален видеоклип към една от песните в творбата - "The Heart of Steel MMXIV". Гледайте го онлайн по-долу.

 

 

kings of metal mmxiv

още за:

Manowar


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


мдааа... 7.12.2015 13:06:02 отговори + 4 1
Майстори на карикатурата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даскал 7.12.2015 10:57:28 отговори + 2 0
Ако не сте разбрали, а явно не сте, концертите в Румъния ги отмениха:

http://www.werock.bg/novini/manowar-otmenyat-dvata-si-kontzerta-v-rumaniya?id=33273
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Съветник 7.12.2015 10:20:13 отговори + 2 2
Хич да не дремят промоутърите, ами да се взимат в ръце - в края на февруари така и така с в Румъния, ако се заформи нещо за 3-ти март, ще е велико!!!

За презаписите на албумите - няма лошо, техниката напредва, хубаво е някои неща да се чуят без металното дрънчене на кухо, така типично за осемдесетте и гаражната акустика. На който му е мил стария звук - да слуша старите записи, какъв е проблемът?

Клипът е страхотен. Настръхвам като го гледам. Но това може да бъде оценено само от хора, които са слушали Manowar извън страната, и знаят за каква общност и за каква съпричастност става въпрос.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пауърслейв :) 7.12.2015 13:56:05 + 3 0
В случая звукът на оригинала си е супер. Няма нужда от презапис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.12.2015 21:24:22 отговори + 2 1
Той презаписът че не е каквото трябва да е, не е, но преработките на тая песен специално са страхотни.
А това не е концертен клип, ОМГ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 6.12.2015 18:05:49 отговори + 6 1
Освен от алчност и поради липса на оригинални идеи, не виждам за какво да го правят. Общо взето, албумът е зле с много малки изключния като нови музикални елелменти в някои песни. Любим класически албум, на група, с която съм започнал, ненужно осран. Някои неща просто са създадени префректни и трябва да си останат такива каквито са. Всеки подобен опит като този горе само оставя неприятно усещане... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hellraze 6.12.2015 12:44:04 отговори + 6 2
Концертен клип, значи нищо. Нито са дали пари, нито нищо. Не знам какво рекламират, но май презаписания албум, който не става за нищо. Нито китариста е същия, нито аранжиментите са по-добри, нито гласа на Адамс е по-добър. Ясно е, че презаписа е за пари, че парите от класическия албум явно са за тогавашната им издателска фирма (май е Атлантик или под.).
А след като нямат правата върху албума от '88, няма и как да издадат презаписа на 2 диска, като единия да е оригиналния запис от 1988.
Четох, че билетите на Запад за техен концерт са по 60-80 евро. Колко ли хора у нас ще дадат толкова пари за техен концерт в България?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 7.12.2015 10:18:38 + 1 1
Аз ще дам толкова пари за техен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 5.12.2015 22:09:38 отговори + 12 6
Абсолютна безмислица, направена за кинти.
Фен им бях от началото на 80-те до началото на 90-те. Вече са едни карикатуристи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 5.12.2015 22:04:37 отговори + 20 8
"Kings of Metal" (1988) за мен е един от най-големите метъл албуми на всички времена, ако не и най-големия. Харесвам Black Sabbath, Dio, Judas Priest, Ozzy Osbourne и Iron Maiden малко повече от Manowar, но нито един техен албум няма това... стоманено усещане. От "Wheels of Fire", през "Sting of the Bumblebee", до "Blood of the Kings", всичко в този албум е пълна десятка.

Преди гледах на групата с лека насмешка, но след този като изслушах "Kings of Metal" (1988) за първи път, се превърнах в горд стоманен войн. Manowar наистина са Кралете на Метъла и нека Один срази всички селяндури, които дръзнат да се оспорят този факт!

Но наистина не мога да проумея защо им е да презаписват такива класики и да се гаврят с оригиналите по този начин. Какво целят с това? По-добър албум?

Честно казано нямам голям интерес към презаписаните албуми, при положение, че не са двойни издания, където да присъстват и оригиналите. Давам пример с последия посмъртен албум на Майкъл Джексън -- предлагаха го както на един диск, така и на два диска. Единичното издание съдържаше само "модернизираните" версии на неиздавани преди негови песни, докато двойното издание съдържаше и диск с оригиналните записи. Под "модернизирани" имам предвид "съсипани" версии на иначе страхотни песни. Няма нужда да казвам кой от двата диска звучеше по-добре и кой едва ли си бих пуснал отново.

(надявам се Manowar да вземат пример от MJ със следващите презаписи, ако има такива)

От хубавата страна -- българското знаме е на обложката на "Kings of Metal MMXIV"... и то най-отпред. Надявам се догодина Кралете да стъпят отново на наши земи и заедно да сразим неправедната музика

Hail and kill! Fuck the world!


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 5.12.2015 23:27:35 + 9 3
И аз им станах фен с "Kings of Metal" (1988), преди това харесвах само отделни песни. Имам и по-любими групи, но Manowar, въпреки някои излагации, в някои отношения и за някои стилове в метъла си остават началото на началата. За мен най-голямата заслуга на Manowar е, че са едни от най-големите вдъхновители за възраждането на хеви метъла в средата/края на 90-те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 7.12.2015 12:26:10 + 3 2
Kings of metal е съвършеният албум. Не просто няма слабо ами и най-доброто откъм разнообразие и текст и емоция е в тоя албум. Не, че в другите няма велики произведения. Преиздаването му не ме озадачи, докато не го чух. Старите версии наистина са по-добре, но предполагам, че албума е за тези, които искат да ги чуят и с по-добър запис и изчистено звучене. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".