MANOWAR с изявление за ареста на Karl Logan, той няма да свири с бандата

27 окт 2018, 08:56 ч. 3299 / 7 5
пред./следв.

   От лагера на MANOWAR разпространиха кратко изявление за ареста на китариста на групата Karl Logan и обвиненията му в притежание на детска порнография. Съобщението гласи:

По повод ареста на Karl Logan и обвиненията срещу него: Поради факта, че Karl и неговите адвокати се занимават с тези въпроси в момента, той няма да свири с MANOWAR. Новият албум и предстоящото турне няма да бъдат засегнати.


   Музикантът е бил арестуван на 9 август, но новините за това се появиха едва сега. 53-годишният Logan има шест обвинения от трета степен за притежаване на детска порнография. В момента той е освободен срещу 35 000 долара гаранция. Остава неясно дали ще му бъде търсен заместник или, при евентуално оневиняване, той ще се завърне в MANOWAR.

 

karl logan

още за:

ManowarKarl Logan


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Някой 30.10.2018 20:53:23 отговори + 0 10
Всички членове на тая хамериканска банда мяза на педофили и изнасилвачи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

voododoll 27.10.2018 14:04:17 отговори + 7 4
6 cases of 3rd degree... няма опция за оневиняване. За толкова е следен и документиран. Отекъл е! ... лош подбор на думи, извинете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.10.2018 16:57:11 + 12 4
Или са му прегледали компютъра и са намерили шест съмнителни снимки, които може да му ги е натресъл някой порно вирус, и са му повдигнали обвинение за всяка от тях.

Далеч съм от идеята да го оневинявам - ако бъде признат за виновен, ама викам, все пак, да не го осъждаме преждевременно, еле па при положение, че не знаем на практика нищо, извън много откъслечната информация от някакъв таблоид издънка на TMZ - а Blast е именно това. Явно има някаква истина, за да се стигне до горното изявление, обаче TMZ преди време сътвориха ей тая простотия:
https://www.werock.bg/novini/zhenata-na-vokalista-na-five-finger-death-punch-go-obvinyava-v-domashno-nasilie-iska-razvod?id=32568
https://www.werock.bg/novini/kitaristat-na-five-finger-death-punch-ivan-ne-e-zhenen?id=32574
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodomit 27.10.2018 09:11:51 отговори + 21 9
Ако го вкарат в затвора, от крал на метъла ще стане кралица Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 27.10.2018 09:52:10 + 11 21
Те па едни крале.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".