MANOWAR ще пренапишат песните за бъдещия си студиен албум

9 ное 2010, 09:03 ч. 274 / 4 8
пред./следв.
Преди да стане известно, че MANOWAR работят върху нова версия на дебюта си "Battle Hymns", бе съобщено и че бандата готви и чисто нова студийна творба, която ще носи името "Hammer of the Gods". Напоследък новините около този албум постихнаха, а в специално видеообръщение басистът Joey DeMaio разкрива и причината. Тя е завръщането в състава на оригиналния барабанист на MANOWAR Donnie Hamzik. По думите на DeMaio, това е наложило пренаписването на абсолютно целия материал за "Hammer of the Gods", като всичко създадено досега е било "изхвърлено". Чуйте сами:

още за:

Manowar


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.11.2010 08:50:04 отговори + 0 0
Мдааа...все пак Hammer е една от петте думи, които Меноуар знаят. Очакваме албум "Blood of the hammer" ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтър 1 9.11.2010 16:08:12 отговори + 0 0
еми ко да ви кажа - човекът знае има-няма 100 думи, Шекспир ли да ви цитира ? Закривай !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 9.11.2010 15:42:20 отговори + 0 0
Аз пък ще кажа само че е хубаво от време на време по такъв начин групите да дават отговори на задаваните от феновете въпроси Интересно е как хейтърите на Менуор още не са писали тукаама некви критици от НАТФИЗ вече са си свършили работата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 9.11.2010 13:24:04 отговори + 0 0
Само не разбирам защо използва огромно количество производни на fuck при всяко обръщение към публиката. Отвътре ли му идва или просто не иска да разочарова феновете, понеже това е част от концепцията на групата. Клоня по-скоро към второто, този пич е уникален актьор.

Съгласен съм с теб , но и още едно нещо си мисля относно "fuck" Да покажи , че още може да фака
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моребасер 9.11.2010 12:29:30 отговори + 0 0
Тоя, нещо за "шибаняци" ли каза? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен1 9.11.2010 11:28:12 отговори + 0 0
Ха-ха-ха, maiden се усмихва под мустак. Така е най-сигурно, защото ти може да се усмихваш и на хубавия ден, примерно. ДиМайо си е влязъл в образ, прави го добре всеки път. Само не разбирам защо използва огромно количество производни на fuck при всяко обръщение към публиката. Отвътре ли му идва или просто не иска да разочарова феновете, понеже това е част от концепцията на групата. Клоня по-скоро към второто, този пич е уникален актьор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.11.2010 11:08:43 отговори + 0 0
my balls are already on fire! ...and power! ...and steel! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 9.11.2010 10:46:21 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".