MANOWAR взеха първо място в анкетата за шоу на годината на KATEHIZIS.COM

3 фев 2008, 12:06 ч. 260 / 5 55
пред./следв.
Приключи и анкетата на KATEHIZIS.COM за концерт на 2007-а година.

   Мнозина от вас, които са гласували, едва ли са издържали на изкушението да подкрепят любимата си банда и/или събитието, допаднало им най-много през изминалите 365 дни, от няколко компютъра с различни IP-адреси, до които имат достъп. Това не е проблем, а и тъй като различни хора са го правили за различни концерти, нещата общо взето се балансират. Също така, както и друг път сме отбелязвали - нашите анкети не са с такъв характер, че въз основа на резултатите им да се дават награди, грамоти или каквото и да е. Те имат основната цел да покажат мнението на аудиторията на "Metal Katehizis" по определен въпрос. Вече от тази гледна точка, масовото "купуване" на гласове и "изборният туризъм", се считат за опит за манипулация. Ако сте още в училище, да разпратите съобщение на целия си клас и на други свои съученици - "вървете там и гласувайте еди-как-си", е манипулация. Да откриете тема в произволен форум със същото послание или да предизвикате по друг начин подобно концентрирано гласуване, също е манипулация.
   В официалния форум на MANOWAR бе пусната връзка, чрез която произволни хора от цял свят безрезервно подкрепиха любимата си банда. Чрез IRC-канали и по други начини бяха получавани манипулирани гласове и за шоуто на IRON MAIDEN. В резултат на това са анулирани 197 гласа за MANOWAR и 36 за IRON MAIDEN. На фона им, по-дребни "шикалкавения" не са вземани предвид. И най-важното - анулирането на недействителни вотове не промени нищо. "Кралете на метъла" са убедително на първо място, "Девиците" - без конкуренция на второ. Всички места от трето нататък получиха значително по-малко гласове.
   Поради големия брой събития през 2007 г., няма да правим по-подробна класация, а ще разделим резултатите на групи.

   Логично, закономерно, очаквано и заслужено "призовата двойка", както вече споменахме, печелят шоутата на MANOWAR (в рамките на "Kaliakra Rock Fest 2007") и IRON MAIDEN (в рамките на "Arena Muzika 2007") със сериозна преднина на първите - 28 срещу 15,8 процента.
   Следват 5 събития (в дадения ред), които събраха около и малко над 5 процента - "Thrash til Death Fest" в Каварна (с участието на SEPULTURA и DARK FUNERAL), "20 Years Nuclear Blast Fest" в София (с AGATHODAIMON, BENEDICTION, EDGUY, AMORPHIS), съвместното шоу на HELLOWEEN и GAMMA RAY, концертът на BEHEMOTH и този на CANNIBAL CORPSE. Всички те получиха между 55 и 61 гласа с малки разлики.
   Между 21 и 31 гласа (2-3 процента) получиха в дадения ред: MOTORHEAD (в рамките на "Kaliakra Rock Fest 2007"), BLIND GUARDIAN, ROTTING CHRIST, HEAVEN AND HELL (в рамките на "Kaliakra Rock Fest 2007"), MARILYN MANSON/TYPE O NEGATIVE (в рамките на "Arena Muzika 2007"), EUROPE (в рамките на "Lovech Music Fest") и DEEP PURPLE.
   От 10 до 15 гласа (около 1 и под 2 процента в дадения ред: EVERGREY, FOREIGNER, SUICIDAL TENDENCIES, GOTTHARD и Руският метъл фест в Каварна.
   Всички останали събития взеха под 10 гласа, а концертите на Robin Gibb (BEE GEES) и Jon Anderson (YES) не получиха нито един вот.

   Общият брой гласове, събрани през целия месец януари, бе 1089 (без анулираните вотове).

   Още вчера, на официалния сайт на шведските блекметъли DARK FUNERAL бе пусната новина, че шоуто им със SEPULTURA в Каварна е взело трето място в класация за концертите в България през 2007 г. Е, явно пък за някои анкетите ни имат и по-сериозно значение ;-)

   WE ROCK!


Коментари   (55)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.02.2008 01:06:50 отговори + 0 0
Other bands play... Manowar kill...
Iron Maiden is ON TOUR
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 5.02.2008 00:21:29 отговори + 0 0
Айде сега разпнете ме!) Сатире,оценявам чувството ти за хумор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2008 23:51:32 отговори + 0 0
...[quote]а други като maiden да си четат и препрочитат "блажени са вярващите" ;-) [/quote]

WTF?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.02.2008 23:33:59 отговори + 0 0
В онлайн магазина не предлагаме книги по принцип.
Но може би трябва да пуснем поне Библията. Едни да я късат, а други като maiden да си четат и препрочитат "блажени са вярващите" ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 4.02.2008 20:56:24 отговори + 0 0
Ми то Лайв афтър дет одавна всички сме го гледали, няма ли да се появи в магазина книжлето за мейдън? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.02.2008 19:55:59 отговори + 0 0
Аз няма да си го купя на "българска" цена, а ще си го взема на оригинална, която е към 50.Защото вече съжалявам за "българската" версия на "The early days" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 4.02.2008 17:28:43 отговори + 0 0
Да не манипулираш и тази класация,Сатире!!!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.02.2008 17:16:39 отговори + 0 0
Класация на продажбите има и винаги е имало, откакто има онлайн магазин :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2008 16:14:37 отговори + 0 0
Ааааааа имало ги всички тия ДВД-таааа!Ясно-ми то сега ако хората се надъхаха така да доказват кой по-по-най и ако в тоя инфарктен момент се направи класация на продажбите след тва-ще падне оборот май )))))))))))))))))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.02.2008 14:14:25 отговори + 0 0
Но продажбите в магазина ни не са манипулирани.
Там вече предлагаме двойното DVD на Мейдън "Live after Death", също на специална "българска" цена.
Да видим феновете на Девиците ще го направят ли по-продавано от DVD-то на Менъуор :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 4.02.2008 12:16:43 отговори + 0 0
Вотьт е манипулиран)))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 4.02.2008 11:59:23 отговори + 0 0
@maiden - абе пич... първо на нова година никога не е имало особено много хора в Каварна, независимо кой е бил там. Пък ако беше концерт на Manowar, а не провто присъствие на ДеМайо и Адамс, бъди сигурен че хората нямаше да са 500. Ако беше концерт, аз щях да съм там вместо да плюскам пред телевизора. Тъй, че това изобщо не е показателно. Второ и аз бях на концерта и смея да твърдя, че публиката беше през цялото време на ниво. Незнам къде си бил, ама явно не е било на тоя концерт. Пък и дори и по някаква случайност да си прав, това си е чисто представяне на публиката ни в добра светлина, което си е вярно. Тъй че айде млъкни, че почваш да ставаш досаден. Интересно, ако новината беше, че концерта на Мейдън е концерта на годината според публиката дали пак щеше да джафкаш така. Аман от комплексари значи. И трето, имаше анкета и във форума, която беше доста по обективна, защото всеки класираше няколко неща и обясняваше защо. Иди прочети там и посе лай. Във всяка новина за Manowar, все ти лаеш, както и оная емотикона дето никога няма нищо смислено да каже. Колегата Pusciferian, поне предлага някакви аргументи. Никой не те кара насила нито да си купуваш DVD-то, нито да ходиш на концерта, нито изобщо да слушаш групата. И понеже съм възпитан човек, и възпитанието ми не ми позволява да ти кажа това което искам, ще те помоля учтиво да си гледаш работата и да не цапаш интернет пространството с глупостите ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 4.02.2008 10:54:21 отговори + 0 0
Едно - повече от половината гласа за "20 Years Nuclear Blast Fest" са мой - до последно се борех с BEHEMOTH, но неочаквано "Thrash til Death Fest" ни мина - за това пък бях и на двата - и се сцепих! Нито Меноар - нито Мейдан са ми интересни тук - то се видя каква разлика имаше там - що спорите въобще! ясно - корупцияяяяяя... (я се осъзнайте)
аз два пъти по яко си изкарах на Кълн - като имаха турне - от колкото на Меноар - ама няма значение това - каде са българските групи въобще!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Row 4.02.2008 10:46:12 отговори + 0 0
Не гласувах за MAIDEN, защото там където стоях звукът беше много лош. За мен изискването за добър звук е задължително условие, за да гласувам за "най-добър" концерт. Не ми пука да обсъждам коя група показва повече уважение към феновете - който както го разбира, така го прави! Не ми пука и кой пее 1ч.30м., кой пее 3ч. и кой пее от три години без прекъсване. Важното е да получа очакваното удоволствие. Всички знаете, че понякога 30мин. са по-сладки от 2 часа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 4.02.2008 09:34:10 отговори + 0 0
maiden и останалите, престанете да злобеете, че създавате лошо име на любимата си група и на феновете й. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 4.02.2008 09:14:29 отговори + 0 0
А може ли да попитам нещо?
Тая класация от кого е оформена?
Според мен от най-крайните фенове , които са склонни да си губят времето следейки всяка новинка тук и коментирайки всяка глупост обикновено с друга подобна.
И понеже и аз не съм много по-различен,но поне го признавам ще си кажа мнението-какво тук значи някаква класация???
Ако си фен на Меноър и виждаш,че плюят по тях това ти засилва фенството,същото важи за Мейдън и тн...И нещата стават изродени,нереални-нещо като коне с капаци се оформят така.Общо взето за всекиго е повече от ясно коя група колко е стойностна и тия спорове са супер излишни!В книгата за Мейдън , който я е чел има един много,много точен диалог , в който Леми пита един , ако не се лъжа журналист или какъвто и там да беше "Бе защо те , а не аз?" и човека му отговаря точно и ясно "Ми щото те могат да пишат,свирят и пеят , а ти не!".Същото общо взето е и в този безсмислен спор-ясно е кой е по-добър другото са излишна суета и надъхване!
Късмет в бъдеще на всички
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хитлерина 4.02.2008 08:46:33 отговори + 0 0
Все още, като си спомня с огромно удоволствие за невероятното шоу на Manowar в Каварна, с извинение - но мастурбирам. Мастурбирайте и вие, без да се карате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shupiluliluma 4.02.2008 08:36:35 отговори + 0 0
Значи, догодина не слагайте избор по подразбиране в списъка, защото половината гласове за Behemoth за именно поради тази причина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 4.02.2008 07:43:39 отговори + 0 0
Специално за Девойката - Manowar завършват концертите си с `плейбек` на The Crown And The Ring. Предпочитат да пуснат в края своя песен, на която публиката да си тръгне, вместо на друг изпълнител. Правят го от сума ти време и честно казано похватът се е превърнал в емблематичен. Всички го знаят. Е, освен теб, разбира се, но ти по принцип си от тези, които пишат, без да мислят. The Crown and the Ring никога не е изпълнявана на живо. За пръв път това ще се случи това лято.
И тъй като следващия ти постинг отново ще бъде без да мислиш, поне си направи труда да провериш нещо, преди да го обявиш за `смех`, защото ти самата ставаш за `смех`.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 4.02.2008 02:28:17 отговори + 0 0
Само ме дразните с това "Мейдън били зле". Били направили 1 час и 30 минути сет- еми хората правят по-толкова. Не са само те. Всяка друга група свири по-толкова. За мен концерта беше един от най-добрите тази година, нищо че гласувах за Gamma Ray / Helloween. Вие сравнявате концерта на Маноуар с този на Мейдън. Факт е, че на Мейдън отидоха повече фенове и е факт, че Каварна е на майната си спрямо София. Съмнявам се и тази година да направят 3 часа сет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 4.02.2008 01:00:45 отговори + 0 0
хахаха как звучи само: На концерта на Меноуар пуснаха Crown and the ring)) ДВД-то си го купих от Гьрция заради втория диск,така че не ми говори за спестяване на някой лев.Иначе за плейбека си прав,"пуснаха" е по-правилно за случая Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2008 00:07:20 отговори + 0 0
М да само,че Maiden имат по 50-тина и отгоре концерта.Почиват по 2 месеца и пак обикалят и свирят.До като Manowar имат по 4 концерта на година,логично е че ще свирят 3 часа.Няма лошо живи и здрави да са,да идват още,да радват феновете си.Както и да е спора е излишен, всеки си има положителни и отрицателни страни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2008 23:58:14 отговори + 0 0
кви меноуарчета, кви 5 лева?!?!
maiden, нямам против да си заслепен от мания по любимата си група. Аз също ги обичам, даже повече от Менуор. Е и? Ква Нова Година, сравняваме 2-та концерта лятото. Crown and the ring на плейбек е нещо което Manowar правят от много време насам...опа, плейбека всъщност е да пуснеш песента и да се правиш че свириш. Или смяташ че 3 часа са крайно недостатъчни, та е трябвало и нея да я изсвирят наживо. Все пак я пуснаха, по добре е от нищото след концерта на Мейдън. А и ако говорим за ДВДто, грешката е оправена вече, ама ти вероятно си спестил някой лев и си си източил без пари първата версия от някой торент, нали?
Абе какво да се обясняваме...повечето които са гласували в анкетата са казали : Iron Maiden plays, Manowar kills! :-DDD
Айде стига толкоз празни приказки, марш по леглата !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 3.02.2008 23:49:59 отговори + 0 0
@maiden злобата ти край няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 3.02.2008 23:42:26 отговори + 0 0
колко човека имаше в Каварна на Нова година ,че не се сещам!!!!??? 500 ли? Там не бяха ли част от "великите" Меноуар?? Мейдьн свириха час и половина.Меноуар ГОВОРЕХА толкова.И най-големия смях....The crown and the ring..xaxaxaxax на плейбек.То няма такава простотия!!! Другата простотия...изкарали някви неврьстни момиченца на сцената и казват ,че наградата за оня дето излезе да свири щяла да бьде да ги чука!!! И на това уважение ли му викате??? И малко след това...химна.Айде стига сте джафкали тука,меноуарчета! Относно ДВД-то...трагедия.Даже са обьркали името на Каварна.Пак проява на непрофесионализьм.Вьв всички песни наслаган един и сьщ кадьр от публиката,уж през цялото време голям купон.Аз бях там...е не беше така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.02.2008 23:38:47 отговори + 0 0
а и поведението на Менуор се усещаше и назад в публиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2008 23:37:42 отговори + 0 0
е...аз бях на загражденията, пред Дейв...чудех се кога ли ще заспи :-D
Хубаво че Брус и Стив минаваха и към нас да не ни доскучее ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2008 23:30:01 отговори + 0 0
Като сте на 20 метра от сцената е логично,че няма да усетите поведение.Аз бях на оградата най-отпред и всичко беше върховно.От звука до отношението към публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2008 23:14:37 отговори + 0 0
"Blackiel - 2008-02-03 22:07:00
Говорим за заглавието Live in Bulgaria, за MCF vol.1 не ми обяснявай имам го няколко дена след като излезе "
Знам :-) И аз го имам :-)
Имах предвид че българското и да го няма в официалната дискография, българската част все пак се разпространява по цял свят в MCF vol.1...
Абе тъпо е да спорим. Колкото и да не ви харесва - Менуор наистина бръкнаха в душата на хората, докато така чакания концерт на така обичаните и уважавани (и от мен) Мейдън беше далеч под очакванията-като сетлист, звук, поведение ако щете...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Булгар 3.02.2008 23:04:56 отговори + 0 0
Голяма работа е че са пяли химна - ДА!
Не защото са го пяли, а защото са си правили труда да го разучат и изпълнят!
Преспокойно можеха да си го спестят и пак щяха да са 1ви в анкетата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.02.2008 23:03:06 отговори + 0 0
ама Мейдън събраха в Софето 30 К, а Меноуар в Каварна 20 К. Я смятай ако беше обратното Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 3.02.2008 22:53:55 отговори + 0 0
Това беше ясно още преди да се почне тази анкета. Но знаете ли... всичко се прави с цел. А именно виждате ли свирили 3 часа! изпяли БГ химна... голяма работа.
ДВД-то пък е пълен срам - 58 мин от концерта. Е няма що. Мейдън поне като правят ДВД-та си издават целите концерти. Двете групи са различни. Мен лично Мейдън ме кафат повече. Мжеду другото в България Мейдън изсвириха макар и с една песен повече от почти всички държави в които свириха 2007.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 3.02.2008 22:07:00 отговори + 0 0
Говорим за заглавието Live in Bulgaria, за MCF vol.1 не ми обяснявай имам го няколко дена след като излезе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2008 21:47:00 отговори + 0 0
"Blackiel - 2008-02-03 20:37:57
Защото се разпространява само в България, а в световен мащаб се разпространява само Magic Circle Festival vol.1 и то не от кой да е а от Universal "

и съвсем случайно в това ДВД я има и българската част...моля? кое не е официално? може би ДВД-то в което Мейдън свирят 4 часа в България, правят яко шоу като за последно, държат се яко с публиката и ни изненадват с повече от очакваното? ъ? моля?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 3.02.2008 20:37:57 отговори + 0 0
Защото се разпространява само в България, а в световен мащаб се разпространява само Magic Circle Festival vol.1 и то не от кой да е а от Universal Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 3.02.2008 20:11:20 отговори + 0 0
няма смисъл да се спори,кой какъв е бил,вота е манипулирам за всички,иначе само ще спомена нещо,двд-то на manowar не е включено в официалната им дискография Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 3.02.2008 18:56:47 отговори + 0 0
мен пък много ме накефи концертът на Мейдън, това, че не знаете как да си направите кефа на концерт не значи, че той е непременно слаб... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 3.02.2008 18:23:39 отговори + 0 0
Ей сега вече съм доволен Сатире ще информирам когото трябва за резултатите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sisi 3.02.2008 18:18:04 отговори + 0 0
аз пък все се чудя защо всяка новина, касаеща Maiden или Manowar по някакъв начин става повод за безмислени спорове...вместо да се радваме, че дойдоха, радваха феновете и бяха една от причините лято 2007 да е прекрасно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fruzo 3.02.2008 16:54:54 отговори + 0 0
Лелееее аз гласувах за Cannibal Corpse m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 3.02.2008 16:36:59 отговори + 0 0
Триста дяволи... Писна ми да чета приказките на обидените фенчета на Iron Maiden... Хора, осъзнайте се и престанете с простотията. НЯМА СМИСЪЛ. А и почти не съм видял почитател на Manowar да ви обижда, фенове на Iron Maiden. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 3.02.2008 16:06:26 отговори + 0 0
немога да повярвам колко са зле металите - да изберат кирливите меноар пред IRON MAIDEN. просто срам . UP THE IRONS Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 3.02.2008 16:03:04 отговори + 0 0
Туй беше ясно и преди да я има тая анкета...кво пак пискат хейтърите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 3.02.2008 15:55:32 отговори + 0 0
амииии.......яде. А турчин в джамия пьрди ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

човек 3.02.2008 15:39:46 отговори + 0 0
като не си видял(чул) как да ти обясним?
кон боб яде ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 3.02.2008 15:16:30 отговори + 0 0
е кое му беше слабото бе хора!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 3.02.2008 14:40:50 отговори + 0 0
Реално погледнато концертът на Мейдън беше слаб, въпреки че съм фен на групата. За сметка на това Manowar спечелиха много симпатии, но и предизвикаха много ревност с това, което направиха в Каварна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 3.02.2008 14:24:54 отговори + 0 0
На меноуор не можах да ида, а концерта на мейдън беше един от най-тъпите на които съм ходил, въпреки че мейдън са сред любимите ми групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 3.02.2008 14:11:16 отговори + 0 0
Много жалко за тези, които останаха без гласове, и двата концерта бяха брилянтни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

U.D.O. 3.02.2008 14:01:54 отговори + 0 0
mdenchev - 2008-02-03 13:57:07
той е дебел, той не е дебееел

Testament нямаха концерт в България.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 3.02.2008 13:57:07 отговори + 0 0
той е дебел, той не е дебееел Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Robin Gibb 3.02.2008 13:33:25 отговори + 0 0
нищо не разборате вие двамата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 3.02.2008 13:24:13 отговори + 0 0
класирането е осквернено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

manowar 3.02.2008 13:20:26 отговори + 0 0
вотът не е манипулиран Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 3.02.2008 13:17:48 отговори + 0 0
вотьт е манипулиран Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".