Marc Rizzo от SOULFLY: "Metal Katehizis, благодарим за подкрепата!"

15 мар 2009, 17:10 ч. 231 / 4 1
пред./следв.
Броени часове преди четвъртия концерт на SOULFLY в България, превърнал се в истински фест, организиран от клуб "Строежа" по повод рождения му ден (подробности), "Metal Katehizis" се срещна с китариста на бандата Marc Rizzo (още и в CAVALERA CONSPIRACY) за кратко интервю. Него ще може да прочетете на KATEHIZIS.COM в близките дни, а ето и подписаното послание на музиканта към нас, което той бе така любезен да ни остави, както и снимка на самия Rizzo в тур-буса на SOULFLY:



   Ако побързате към зала "Универсиада" в София, ще успеете да се срещнете за пореден път с Max Cavalera и компания преди автобусът им да си е заминал. Вратите отварят в 18:00 ч., а зад тях ви чакат ARTERY, SUBSCRIBE, SENSER, INCITE и разбира се - SOULFLY.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


burzuma 16.03.2009 01:39:44 отговори + 0 0
бешеее сееееееееч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".