Marco Hietala (NIGHTWISH/TAROT) пее с хор на финала на ТВ риалити

21 мар 2010, 19:49 ч. 322 / 2 4
пред./следв.
Тази вечер е финалът на финландското музикално телевизионно риалити "Kuorosota" ("Войната на хоровете"), в което басистът/вокалист на NIGHTWISH и TAROT Marco Hietala и воденият от него хор от родния му град Куопио ще се състезават за голямата награда с последния останал конкурент, Ilkka Alanko и хорът му от Йоенсуу. Marco и неговите певци ще изпълнят "Phantom of the Opera" от едноименния мюзикъл, "We Are the Champions" на QUEEN и "Desperado" на EAGLES. В предишни етапи на надпреварата представителите на Куопио са пяли "Like a Virgin" на Madonna и "Paradise City" на GUNS N' ROSES (виж видео по-долу), а миналата неделя са представили и първия сингъл от актуалния албум на TAROT "Gravity of Light" - "I Walk Forever".
   Това е второ издание на финландското шоу, в което известни личности събират хор от родните си градове, като провеждат прослушвания сред всички желаещи, без значение от предишния им опит. На принципа на елиминациите, базирани на зрителски вот, всяка седмица отпада по един хор. Победителят има право да избере благотворителна организация или кауза от родното си място, на която се превежда голямата награда от 40 000 евро.
   На финала на първия сезон на "Kuorosota" миналата година възтържествува вокалистът на STRATOVARIUS Timo Kotipelto с неговия хор от Лаппаярви и изпълнението им на "I Want It All" на QUEEN.

   През 2008-а в аналогично състезание в Швеция първо място завоюва хор, воден от вокалиста на HAMMERFALL Joacim Cans.

още за:

Marco Hietala


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


galeff 22.03.2010 00:15:29 отговори + 0 0
Ехх е т'ва е реалити, а не 20 лумпена в една къща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тимо Котипелто 22.03.2010 00:10:32 отговори + 0 0
мачкааааа !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 21.03.2010 23:34:36 отговори + 0 0
Пфу, спечелил е Ilkka Здраве да е, Marco за мен си е номер едно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Titaka 21.03.2010 20:05:54 отговори + 0 0
Давай Marco! Ти къртиш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".