Marco Hietala спечели финландската версия на "Маскираният певец"

20 дек 2020, 10:50 ч. 2199 / 11 5
пред./следв.

   Басистът/беквокалист на NIGHTWISH (още и в TAROT) Marko Tapani "Marco" Hietala спечели финландското издание на шоуто "Маскираният певец" ("Masked Singer Suomi").

   Метъл музикантът бе предрешен като "Докторът" (Tohtori). "Маскираният певец" представлява телевизионно развлекателно предаване, в което известни личности се състезават един с друг, изпълнявайки различни песни. Те обаче са напълно прикрити и с маски, за да не бъдат разпознати.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 22.12.2020 11:15:56 отговори + 8 0
Всички "музикални" предавания със състезателен характер са пълна ******. Явяват се накви - някой пеят, други не, трети са много добри певци и т.н, Но никой не е завършен творец. И като се почне едно лицемерно и фалшиво хвалене, тоз бил най-великият глас, онзи бил не знам си какъв. То и така наречените журита, панели и незнам си кви са едни артисти, да паднеш. И така до следващото издание - други велики, други ненадминати. За старите се забравя. Все един ядеш пластмасови домати. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 20.12.2020 21:31:03 отговори + 9 4
На мен българското ми се стори по-добро от очакваното, така че стога с глупостите. Иначе съм съгласен, че Марко му се получава всичко. Като си добър и влезеш в Зоната, всичко ти се получава отръки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 20.12.2020 22:01:49 + 5 4
Стига с глупостите = Стига анти-терлик. На него 9 от 10 изречения са му глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 20.12.2020 11:12:06 отговори + 26 8
В българският си вариант е ужасно тъпо и бездарно предаване. Пълна халтура. Да но във финладския да не е така. Иначе на Марко и поп-пеенето му се получава добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.12.2020 16:39:00 + 20 3
Риалиъи като риалити. Важното е лумпенизация да има. Като ги гледам тия от журито, не са по-различни от нашите журита - същите истерици, същите маймуни и циркаджии. Браво на Марко иначе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".