MARILLION дават безплатно новия си албум

11 сеп 2008, 09:50 ч. 284 / 5 6
пред./следв.
MARILLION ще предоставят новия си албум "Happiness is the Road" напълно безплатно чрез сайтове за даунлоуд, като феновете ще бъдат помолени да оставят свой имейл адрес за обратна връзка. На тях ще бъдат предлагани билети за концерти и друг мърчандайз, за да може бандата да има някаква печалба. Освен това, клавиристът Mark Kelly споделя пред BBC, че се надява много от хората да си купят и оригиналното CD, когато то излезе на пазара на 20 октомври.

още за:

Marillion


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


marillion 11.09.2008 16:39:44 отговори + 0 0
Само едно уточнение, за да няма спекулации.

Аз съм един от онези 15 000 фенове на групата предплатили въпросния албум още преди година. Всички тези фенове получиха преди два дни официален мейл с който ни се предложи да свалим албума в специални криптирани .wav файлове. При стартирането на тези файлове излиза съобщение за онлайн връзка с базата данни на техния сървър за получаване на уникален „ключ”. Целта е албумът да може да се слуша единствено на компютъра на който е свален, а за да го свалиш трябва да си /по-скоро мейл адреса ти да бъде/ в списъка на предплатилите го. Абе сложно е, но съм убеден, че пиратите ще го разбият този код и скоро ще бъде наводнено от мп3 варианти на албума по торент тракерите. Жалко....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod 11.09.2008 15:22:42 отговори + 0 0
Все едно някой те е задължил да си го изтеглиш и да си оставиш мейла. И без това ще си го изтеглите половината от Арена, ама само си чешете езиците тука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KiKiMun4o 11.09.2008 13:27:16 отговори + 0 0
Какво им е великото? Последните им албуми са точно като за без пари. Не че и така бих си го дръпнал този, ма да зема отношение по темата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.09.2008 10:11:26 отговори + 0 0
Бе без пари, с пари се тая, ама събирането на имейл-и и спаменето им с глупости си е пълна цигания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod 11.09.2008 10:03:27 отговори + 0 0
Бахти няма угодия. Като се продава - много е скъпо, като е без пари - срамота. Само мрънкачи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


man on a mission 11.09.2008 09:58:32 отговори + 0 0
Срамота е такава велика група да стигне до такива приоми.Музикалният бизнес направо вони!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".