Marilyn Manson подхвана словесна война с Wes Borland от LIMP BIZKIT

13 май 2009, 13:11 ч. 179 / 5 6
пред./следв.
В интервю, публикувано в актуалния брой на британското седмично списание "Kerrang!", Marilyn Manson заявява: "За малко да направим грешката да вземем Wes Borland за китарист, но той взе, че се върна в LIMP BIZKIT."
   Borland, който поработи като тур-китарист по време на изявите на шок рок звездата през отминалото лято, впоследствие реши да се помири с Fred Durst и отново да се присъедини към някогашната си група (която ще видим на живо с София на 29 юни - подробности).
   "Понякога, докато уринирам, си задавам този въпрос", продължават размислите на Manson по повод причините, накарали Wes да се върне в LIMP BIZKIT. "Той твърдеше, че никога няма да направи подобно нещо. Готов съм да завра навита на руло петдоларова банкнота в пикочния си канал, ако причината е свързана с пари. По-скоро бих си подпалил оная работа, отколкото да се присъединя към нещо, което мразя!"
   В отговор на язвителните коментари, Borland прави опит да се защити пред репортер на "Kerrang!": "Бях написал девет песни за новия албум на Manson, но нито една от тях не влезе в крайния му вариант. Вярно е, че бях просто наемник в групата му, но се оказа, че не съм дори и това. Когато цялата ситуация ми се изясни, разбрах, че нямам бъдеще там. Иначе обичам Manson. Той е една от най-дивите личности, с които съм си имал работа някога, както и един от най-умните хора, изпречвали се на пътя ми, но, от друга страна, при него става дума за шоуто на Marilyn Manson, докато LIMP BIZKIT си е истинска група."


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ahriman 14.05.2009 12:07:22 отговори + 0 0
На който не му е интересно-да не чете. Никой не е насилван да чете всички новини Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thor 14.05.2009 10:17:09 отговори + 0 0
И сега 'що ни занимавате с глупости? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.05.2009 18:27:58 отговори + 0 0
на това словесна война ли му викате вие ДжурналиЗтите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.05.2009 15:46:04 отговори + 0 0
лимп дризкит-група?!?
ха ха ха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hades 13.05.2009 14:33:13 отговори + 0 0
Някой май скоро ще издава албум ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


makeyourownbones 13.05.2009 14:19:53 отговори + 0 0
Тъпо от страна на Manson. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".