Marilyn Manson пострада по време на концерт в Ню Йорк

1 окт 2017, 12:32 ч. 1464 / 3 0
пред./следв.

   Според различни източници, вчера, 30 септември, Marilyn Manson е пострадал по време на концерт в Ню Йорк, след като върху главата на шок-рок звездата са паднали масивни части от реквизита. Певецът е закаран веднага на носилка в болницата. Засега липсват подробности или изявление от самия него.

   Marilyn Manson ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "Heaven Upside Down", на 6 октомври. Продуцент е отново Tyler Bates.

   Редакция към 22:05 ч.: Според публикация в "Инстаграм" на Tyler Bates, китарист/клавирист в групата на Manson, ще се наложи малко прекъсване на турнето, но Marilyn Manson скоро ще бъде във форма да продължи.

 

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".