Marilyn Manson с видео към кавъра на "God's Gonna Cut You Down"

18 окт 2019, 13:08 ч. 683 / 5 1
пред./следв.

   Шок-рок звездата Marilyn Manson се присъедини към списъка с артисти, записали своя версия на американската класика "God's Gonna Cut You Down". Кавърът е записан заедно с продуцента Tyles Bates, с който Manson работи по последните си два студийни албума "The Pale Emperor" (2015) и "Heaven Upside Down" (2017).

   Чрез плейъра по-долу може да гледате официалния видеоклип към изпълнението на Marilyn Manson. Видеото е заснето в Joshua Tree, щата Калифорния, заедно с режисьора Tim Mattia.

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 18.10.2019 18:09:30 отговори + 4 0
Много ми е любима тая песен във версията на Джони Кеш. Още когато преди години я чух за първи път по VH1 (и във времената, когато VH1 все още ставаше за нещо, а не беше подобието на музикален канал, което е в момента ) какво силно впечатление ми направи. И стилния черно-бял клип (в който имаше кадри с много известни музиканти, сред които например Били Гибънс от ZZTop), и особено автентичното, блусарско пеене на Кеш...

П.П. Версията на Менсън също не е лоша, ама тя просто оригиналната песен е толкова добра, че който и да се хване да я направи ще му се получи добре ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".