Marilyn Manson съди Eвън Рейчъл Уд за клевета

3 мар 2022, 09:24 ч. 1042 / 4 5
пред./следв.

   През миналата година много бивши приятелки и годеници, служители и др. отправиха тежки обвинения към Marilyn Manson за домашно и сексуално насилите, психически тормоз и мн. др.

   Всичко започна след като актрисата Eвън Рейчъл Уд, която беше годеница на музиканта за няколко месеца през 2010 г., свидетелства за години на тормоз и сексуално насилите, вкл. пред други хора. Уд продължава да поддържа думите си и до днес. Тя участва и в документалния филм на "HBO" "Phoenix Rising" и казва, че е била принудена да извърши сексуален акт с комерсиална цел под фалшив претекст по време на снимките за клипа "Heart-Shaped Glasses".

   Manson и адвокатите му този път не се ограничават само с отричане на обвиненията. Те завеждат и дело за клевета срещу актрисата. Това се е случило вчера, 2 март, във Върховния съд на Лос Анджелис.

   Както знаете, след началото на обвиненията през 2021-ва, певецът бе изоставен от лейбъла, мениджърите си и др. бизнес партньори.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 6.03.2022 22:44:26 отговори + 1 1
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 3.03.2022 15:31:01 отговори + 5 16
Бай Менсън е доста тъпо и нагло парче. Всичко в случая е ясно. Що не вземе да се скрие, или да изчезне безследно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 3.03.2022 23:18:11 + 8 2
И кое по- точно е ясно? Защо не ни просветлиш като си толкова навътре в нещата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr Freeman 3.03.2022 14:15:23 отговори + 9 3
Като се докаже всичко, ще спрете да публикувате всякакви новини свързани с Менсън, нали? Така е редно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 3.03.2022 12:11:37 отговори + 4 4
А срещу Трент Резнър, Бианка Алейн, Есме Бианко, Дита фон Тийз, Уес Борланд, Роуз Макгоуън и още когото пропускам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".