Marilyn Manson се сгоди за Evan Rachel Wood

8 яну 2010, 19:01 ч. 193 / 1 3
пред./следв.
Шок-рок иконата Marilyn Manson се е сгодил за приятелката си Evan Rachel Wood, с която е заедно от 2007 г. Бракът на музиканта с еротичния модел Dita Von Teese продължи малко повече от година, след като двамата се венчаха живописно през декември 2005-а. Засега не е ясно кога новата двойка ще сключи брак.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


к 30.01.2010 19:56:21 отговори + 0 0
глупости!
супер яка двойка са дори!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 9.01.2010 13:32:01 отговори + 0 0
Да им се неначудиш на такива 20-годишни красиви момичета къде се хващат с такива дърти и грочни пергиши... мерилин иначе ме кефи де )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 8.01.2010 19:24:34 отговори + 0 0
Всъщност Рейчълк беше я зае...ъ...рязал точно след издаването на предпоследния албум някъде, а скоро като обявихте, че е болен от свински грип я псуваше много здраво. Това е предполагам, щото както "всички знаем" той е педераст и само се прикрива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".