Marilyn Manson ще издаде нов албум през февруари 2017 г.

19 юли 2016, 09:06 ч. 905 / 2 3
пред./следв.

   Шок-рок звездата Marilyn Manson обяви, че ще издаде десетия си студиен албум, озаглавен "Say10", на 14 февруари 2017 г. - Денят на Св. Валентин. Повече подробности засега не са известни.

   Последният, засега, албум на Manson - "The Pale Emperor" - излезе на пазара през януари 2015 г.

 

marilyn manson

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 19.07.2016 16:19:12 отговори + 4 5
Емо на квадрат. Заради такива недоразумения (и не само) MTV трябва да си плати за престъпленията срещу Истинския метъл, музиката като цяло и човечеството. То не беше Корн, Слипнот, Лимп Бизкит, Папа Роуч, Линкин Парк, г-ца Менсън и прочие. Ако такива фигури, се водят метъл/рок... Нищо чудно, че днес емотата в "метъла" са дори по-брутални и също толкова лигави. Преди поне можеха да изсвирят две ноти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 19.07.2016 10:21:16 отговори + 1 5
След Golden age of grotesque стана доста скучен като музика.Едно е да си дърт и да те мързи да правиш шоу и провокации като през 90-те,друго е музиката ди са стане скучна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 19.07.2016 13:35:09 + 3 1
Наистина е доста различен сега, но пък да ти кажа, последният албум ми допадна доста... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".