Marilyn Manson ще се предаде в полицията заради обвинения в нападение на видеооператор

27 юни 2021, 11:55 ч. 1299 / 9 4
пред./следв.

   Marilyn Manson е уведомил полицията в Ню Хемпшир, че ще се предаде доброволно във връзка с обвиненията за нападение над видеооператор по време на концерт в Глифърд през август 2019 г.

   След това музикантът ще бъде освободен под гаранция и ще изчака съдебния процес, който да установи има ли извършено престъпление. Говорител на полицията уточнява, че в този случай няма никакво сексуално насилие или подобно обвинение. Пострадалият се оплаква от физическо нападение срещу него. Ако бъде признат за виновен, Manson може да получи до една година затвор или да трябва да плати глоба до 2000 долара.

   Към момента няма оповестено развитие по десетките обвинения от бивши приятелки и няколко бивши годеници на музиканта в домашно/сексуално насилие, психически тормоз и мн. др.

 

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 3.07.2021 14:43:45 отговори + 1 0
Поне ще се разкара дотам заради някакво що-годе смислено обвинение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

slipknot 27.06.2021 23:37:18 отговори + 5 2
Ще се размине само с глоба и условна присъда или полагане на обществено-полезен труд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 28.06.2021 07:56:18 + 1 12
Що? Може и да го оправдаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

slipknot 28.06.2021 11:16:33 + 2 0
Знаем че в Америка трудно ще мине без да получат някаква сума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".