Marilyn Manson за завръщането на Twiggy: "Мисля, че започваме да пишем веднага"

25 яну 2008, 13:13 ч. 115 / 1 5
пред./следв.
В скорошно интервю за BostonHerald.com Marilyn Manson споделя следното за завръщането на басиста Twiggy Ramirez:

   Той се връща официално. Това е само началото. Мисля, че ще започнем да пишем [нов материал] веднага с хъса, с който правихме музика преди, без да ни е грижа за нищо. За нас това стана като списък със смъртници, тъй като ни обвиняват за всяко извършено населие. Няма "Грами" награда за убийства в училищата, но сигурно, ако имаше, аз бих взел такава, независимо дали я искам. Хубаво е, че се върна старият ми партньор, който бе единственият, можещ да не се страхува от всичко това. Аз и той сме като братя и не се страхуваме от нищо. Мисля, че така направихме и най-добрата си музика.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EMPEROR 26.01.2008 16:05:52 отговори + 0 0
Antichrist Superstar е най-доброто,което Менсън е правил.Другите му неща стават все по-зле (Holy wood си го биваше също) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 25.01.2008 20:11:54 отговори + 0 0
Добре правиш...за разлика от други
Иначе...последно нещо малко не ми хареса...ще видим новия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 25.01.2008 18:16:44 отговори + 0 0
Емотата се плашат от мене. Тва е причината да не ми кажат нищо. Иначе нищо против Менсън. Даже постоянно се мъкна с 1 негов суичър и 1 фланелка (сменям ги кат замиришат де). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 25.01.2008 16:54:11 отговори + 0 0
шшшт,не говори лошо за последния албум на Менсън,че има хора,дето ще ти кажат,че си музикален инвалид.Чудя се как досега не са те наредилиЧ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 25.01.2008 15:34:22 отговори + 0 0
Айде следващият албум дано смаже всичко, че колкото и фен да съм на Менсън, последният албум беше мнооого емо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".