Марката "Metal Allstars" сменя собственика си

2 мар 2017, 10:44 ч. 1027 / 5 2
пред./следв.

   Турнетата с марката "Metal Allstars", които се провеждаха на няколко континента през последните години, бяха съпътствани от доста противоречия. Основната причина бе лоша организация, координация и дори дезинформация от собствениците "Gabe Reed Productions" и "Kendra Helms Media", които обявяваха изпълнители, без да са уредили отношенията си с тях. През март 2014 г. "Metal Allstars" направиха и концерт в България, на който участваха Kobra Paige, Brian Fair (SHADOWS FALL), Udo Dickschneider, Max Cavalera, Joey Belladona (ANTHRAX), Zakk Wylde и др.

   От сега нататък марката "Metal Allstars" ще бъде притежавана и менажирана от "Global Touring International". Новите собственици обещават нов лайнъп и турне, което ще "донесе справедливост" за феновете на "Metal Allstars" и метъл общността като цяло.

 

още за:

Metal Allstars


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RageBG 2.03.2017 12:59:05 отговори + 10 1
Концерта у нас беше мега зле, под всякаква критика. Да се надяваме в бъдеще за нещо по-нормално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 2.03.2017 11:59:15 отговори + 4 3
Добре, че беше Кавалера тогава...аз останах до края на това, само защото се надявах Зак Уайлд да изпълни нещо на Пантера, макар и без Анселмо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".