"Marshall" правят музикално ориентиран мобилен телефон

17 юли 2015, 12:53 ч. 2397 / 4 2
пред./следв.

   Култовата марка за усилватели "Marshall" е решила да зарадва меломаните със свой модел смартфон, който ще бъде пуснат на пазара на 21 август. Устройството е с 4,7-инчов дисплей с резолюция 720p, 2 гигабайта RAM и памет за съхранение на данни до 16 гигабайта. Телефонът разполага и с 8 мегапикселова камера и слот за microSD карти, жак за слушалки, плюс специален бутон за директен достъп до музикалната ви колекция. "Marshall Phone" ще се продава на пазара в САЩ на цена 499 долара. Засега не е ясно дали в България ще бъдат внесени бройки от устройството.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 17.07.2015 13:47:42 отговори + 3 1
Мноо як! Мноо красив! Аз ще си го купя! Около 540 еврака ще струва в Европа. Малко скъп, ама то и другите от този клас не са евтини. А този е култов! И ще чете FLAC музикални файлове. Гледах му ревюто в сайта на Marshall. Само за маняци! Ще го пробвам първо със Slayer! Айде да идва Коледа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

r3dd3v1l 17.07.2015 15:34:06 + 2 0
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&hl=en
Ето това приложение може да чете losless audio.
Иначе телефона изглежда интересен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".