Martijn Westerholt разпуска DELAIN и ще продължи групата като самостоятелен проект

15 фев 2021, 16:25 ч. 1253 / 4 4
пред./следв.

   Клавиристът и лидер на нидерландската симфометъл група DELAIN Martijn Westerholt съобщи, че е взел решение да разпусне настоящия състав на бандата и да я продължи като свой самостоятелен проект.

   В бъдеще песните на DELAIN ще бъдат записвани с различни гост-музиканти. Westerholt благодари на Timo Somers (китари), Otto Schimmelpenninck van der Oije (бас), Joey de Boer (барабани) и специално на фронтдамата, която е в DELAIN от основаването им, Charlotte Wessels за съвместната дейност. 

   Martijn коментира, че в последните няколко години отношенията между музикантите са се променили и не са били както преди. Някои не са били доволни от ролите си в групата и всички усилия проблемите да бъдат уредени не са дали резултат. Затова всеки от петимата ще поеме по свой собствен път.

   DELAIN гостуваха два пъти в България през 2015 г. - през януари в София със SABATON и през юни на фестивала "Kavarna Rock".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 19.02.2021 23:25:52 отговори + 1 2
Така ще е. Лека по лека групите почнаха да се разпускат. Марко даде началото. Короната не прощава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 16.02.2021 22:34:49 отговори + 8 0
Винаги са ми харесвали, но явно е за добро. Може да се появят интересни неща с участието на различните музиканти. Шарлот е страхотна вокалистка - очаквам бъдещите й творения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

300iq 16.02.2021 00:54:26 отговори + 13 4
Ако името на басиста ми е два реда и половина, и аз бих разпуснал групата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 15.02.2021 20:25:35 отговори + 13 0
Де*ба, трябваше да свирят и предното/това/кой знае кое лято пак тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".