Martijn Westerholt създава EYE OF MELIAN със съпругата на Tuomas Holopainen и др.

10 дек 2021, 08:46 ч. 445 / 5 1
пред./следв.

   EYE OF MELIAN е името на нов проект на клавириста и композитор Martijn Westerholt (DELAIN, екс-WITHIN TEMPTATION). С новата формация той ще се отдаде на влечението си към музика, инспирирана от фентъзито, в оркестрални аранжименти.

   В проекта участват още певицата Johanna Kurkela (AURI, ALTAMULLAN ROAD), съпруга на Tuomas Holopainen от NIGHTWISH, продуцентът и автор на оркестрални преработки Mikko P. Mustonen, и американската авторка на фентъзи текстове и изследователка на Дж. Р. Р. Толкин Robin La Joy.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате официален видеоклип към композицията на групата "The Bell":

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 10.12.2021 14:44:21 отговори + 1 0
На мен не ми става ясна целта на новия проект. На практика Мартин създава група, чиято музика е почти идентична с тази на Within Temptation, Nightwish и Delain, само дето е без китари. Нещо като соловите проекти на Туомас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".