Marty Friedman ще гостува в следващия сингъл на Kiko Loureiro

25 юни 2020, 06:42 ч. 457 / 7 3
пред./следв.

   Бивш и настоящ китарист на MEGADETH заедно - това не се случва често. Само след ден обаче ще можем да чуем колаборация между легендарния Marty Friedman и настоящия струнник на бандата Kiko Loureiro.

  Последният ще издаде нестандартния соло албум "Open Source" на 10 юли. Творбата музикално ще представлява точно това, което е оупънсорс софтуерът - основа, върху която всеки може свободно да надгражда.

   На 20 юни излезе сингълът "EDM (e-Dependent Mind)". Утре, 26 юни, ще се появи нов сингъл - "Imminent Threat". Със соло в него ще участва MartyLoureiro коментира, че в последните пет години почти непрекъснато е бил сравняван с предшественика си. И след като са се запознали и Friedman е приел поканата, това е изключителна чест за бразилеца.

 

marty friedman



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


tyr 25.06.2020 07:30:13 отговори + 1 3
Werock, следя ви редовно, но може ли толкова елементарно изразяване? Струнник, ударник.....кошмар! Отдавна не сме 90те години на миналия век. Това плоско оригиналничене отблъсква, вервайте ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.06.2020 07:58:36 + 7 0
Ще повторим един свой коментар от Facebook и да приключваме.

Употребата на тези думи не е наше "изобретение". Взели сме ги от бившия си колега Адриан Лазаровски, Бог да го прости. Човек чиято ерудиция, езикова култура, лингвистични познания и т.н. са далеч отвъд нивото на почти всички коментиращи тук, взети заедно. А и на самите нас.

Използваме тези думи дълги години. Отблъскване на аудиторията не сме забелязали. Все така постоянно около 300 000 души отварят сайта ни всяка година
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 25.06.2020 10:13:51 + 3 0
tyr знаеш ли какъв е английския епитет за китарист? Axeman. Брадвар. Повече ли ти харесва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".