Marty Friedman започна работа по десетия си соло албум

18 май 2010, 19:53 ч. 161 / 3 4
пред./следв.
Бившият китарист на MEGADETH Marty Friedman е започнал работа по десетия си самостоятелен албум, който този път ще бъде "изкован" не в Япония, а в Лос Анджелис - в легендарното студио "The Village Recorder". Целият процес ще бъде заснет за последващо детайлно документално видео.
   Деветата соло творба на Friedman "Tokyo Jukebox" излезе в Европа на 22 февруари, а в Страната на изгряващото слънце - през месец май миналата година.

още за:

Marty Friedman


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dugs 20.05.2010 12:03:30 отговори + 0 0
Много добър музикант, за съжаление нищо негово извън Megadeth не ми харесва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skolnick 19.05.2010 18:03:58 отговори + 0 0
Не мога да разбера,защо Фридман се свързва само с престоя му в Мегадет?!?Соловото му творчество е достойно за уважение и възхищение!!!Безспорно е най-можещия китарист ,който групата е имала.Не подценявам Бродерик,но солата му макар и технични са далеч от мисълта и класата на Фридмановите.Марти време е да се смилиш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2010 21:13:38 отговори + 0 0
Хайде Дейв, време е да се смилиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 18.05.2010 19:58:12 отговори + 0 0
Мартиииииии....Марти, трябваше на 22 да си в София...Тъпак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".