MASTERPLAN работят по нов албум

7 фев 2022, 14:09 ч. 735 / 8 1
пред./следв.

   Лидерът на MASTERPLAN - китаристът Roland Grapow (екс-HELOWEEN) съобщава, че се намира в своето "Grapow Studios", където в момента се записва материалът за следващия дългосвирещ албум на бандата.

   Очаква се процесът да завърши "скоро". Предстои да бъдат разпространени повече подробности. Последният пълнокръвен албум на групата "Novum Initium" излезе през далечната 2013 г. През 2017-а се появи дискът с кавъри на HELLOWEEN "PumpKings".

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 7.02.2022 18:13:33 отговори + 6 0
Да смени вокалиста, този не ми харесва, някакси не пасва, след като съм слушал албумите с предишните вокалисти. А кавърите са доста слаби, пак заради вокалиста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".