MASTERPLAN ще започнат записи на нов албум през януари

29 авг 2007, 16:20 ч. 220 / 9 4
пред./следв.
Китаристът на MASTERPLAN Roland Grapow е довършил собственото си студио в Словакия, където през януари той заедно с колегите си Jan S. Eckert (бас), Mike Terrana (барабани), Axel Mackenrott (клавири) и Mike DiMeo (вокали) ще започнат записите по новия албум на MASTERPLAN. Заедно с групата ще работи и продуцентът Roy Z.

още за:

Masterplan


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ronnie 2.09.2007 00:00:20 отговори + 0 0
Да спрат да се мъчат или да се съберат с Йорн. Любима група са ми, но последният албум е просто неслушаем. Абсолютна боза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 31.08.2007 11:35:47 отговори + 0 0
без Йорн, просто групата си загуби ... чара .. инструменталите не са лоши ... кефи ме Майк ка блъска барабаните, ама ... нещо липсва .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ex 29.08.2007 23:07:18 отговори + 0 0
Последният беше голяма боза. Слушах го 2 пъти и повече не мога да се мъча. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 29.08.2007 17:18:40 отговори + 0 0
Браво, чакаме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".