MASTODON играят диваци в "Game of Thrones"

1 юни 2015, 10:51 ч. 2732 / 8 5
пред./следв.

   MASTODON са се снимали в епизода "Hardhome" на култовата сага "Game of Thrones" ("Игра на тронове"), излъчен на 31 май от телевизионния канал "НВО". Brann Dailor, Bill Kelliher и Brent Hinds са се превъплътили в ролята на диваци, които са убити и после съживени от Белите бродници. Епизодът е сниман в Белфаст, Северна Ирландия. Музикантите от MASTODON са поканени да участват лично от изпълнителния продуцент на сериала Dan Weiss, който е фен на групата.

   В същия епизод с кратка роля се изявява и българският актьор Захари Бахаров. Той играе водач на племето Денн, който също намира смъртта си при нападението на Белите бродници.

   Както вече ви съобщихме, MASTODON участват с композицията "White Walker" във втората част на аудио-компилацията "Catch The Throne: The Mixtape". В нея участват редица известни изпълнители, в т. ч. и метъл банди, като ANTHRAX, KILLSWITCH ENGAGE, MUSHROOMHEAD.

 

mastodon-game-of-thrones



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дивак 1.06.2015 17:19:08 отговори + 0 3
Можеше да си спестите спойлерите за хора като мен които още не са го гледали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 1.06.2015 18:43:26 + 3 0
Всъщност не е никакъв спойлер, я разбрал кои са, я не в масовката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бяла, спретната печурка 1.06.2015 13:24:57 отговори + 6 2
Светът се побърка по тоя сериал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 1.06.2015 13:42:00 + 6 4
Този сериал е единственото комерсиално нещо, по което целият свят се е попъркал и си струва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 1.06.2015 21:03:26 + 6 1
"Този * е единственото комерсиално нещо, по което целият свят се е попъркал и си струва" ~ каза всеки фен на нещо комерсиално Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".