Matt Barlow с видеоприветствие за българските фенове преди концерта на ASHES OF ARES в София

29 май 2023, 11:20 ч. 494 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Официална покана от Matt Barlow за 8 юни

Мат Барлоу за първи път у нас!

Концертът на ASHES OF ARES е следващата седмица в четвъртък, 8 юни 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

[По-долу] може да видите видеоприветствието от Мат: 

Групата идва за първи път, но с най-доброто от творчеството си и страхотен нов албум! Също така, за първи път у нас ще чуем на живо песни от творческия период на Мат Барлоу в ICED EARTH. Ще чуем хитове като „I Died For You“, „Melancholy“, „Dragons Child“, „The Hunter“, „Last December”, „Burning Times“ и други изпълнени на живо от иконичния вокал.
В състава на ASHES OF ARES освен Мат Барлоу са и бившият струнник от ICED EARTH Фреди Видалес, и Кели Конлън от DEATH!

Предстои ни много вълнуващ концерт и емоционална вечер, която ще ни разходи във времето и ще завърши на 8 юни 2023 година. Бъдете там!
Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бичи Рлекмор 29.05.2023 20:06:25 отговори + 7 0
Един от подценените гласове в метъла, сигурен съм, че щеше да бъде голямо име, ако пееше поп или някаква друга по-комерсиална музика, истински разказвач на истории!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RavenWing 5.06.2023 11:44:38 + 1 0
Наистина много точно казано. За мен лично един от най-великите вокали в метъла за всички времена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".