Matthias Jabs казва как е дошла идеята за турнето на SCORPIONS с MEGADETH

5 юли 2017, 19:49 ч. 1628 / 7 2
пред./следв.

   През март новината, че MEGADETH ще бъдат съпорт на турне на германските хард рок динозаври SCORPIONS в САЩ, разбуни духовете в музикалната общност и се стори странна на мнозина. Китаристът на "Скорпионите" Matthias Jabs обаче казва в скорошно интервю, че за двете банди това е нещо съвсем нормално.

   Идеята е дошла от общия им агент в Ню Йорк. А "SCORPIONS познават MEGADETH от дълго време". През годините групите са се засичали на много фестивали. Jabs коментира, че Dave Mustaine и компания са "готини момчета" и след като и двете банди правят яка музика, няма нищо нелогично в събирането им.

   Обиколката започва на 14 септември и е от 16 дати под надслов "Crazy World Tour". Тя ще бъде посветена на 27-годишнината от издаването на едноименния с турнето албум на SCORPIONS.

 

scorpions



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Въй 5.07.2017 23:24:48 отговори + 2 0
А тва в белград ще включва ли мегадет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".