Maurizio Iacono съживява EX DEO

10 сеп 2015, 07:03 ч. 381 / 1 1
пред./следв.

   По-малко от две години след като обяви, че замразява страничния си проект EX DEO, фронтменът на KATAKLYSM Maurizio Iacono съобщава, че връща групата към живот. Предстои да бъде издаден нов, трети студиен албум на EX DEO. В музикалната насока на бандата ще има известна промяна, която засега се пази в тайна. Очакват се повече подробности.

 

maurizio iacono -  ex deo

още за:

Ex DeoMaurizio Iacono


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


злобчо 10.09.2015 11:56:40 отговори + 2 0
Откога чакам!!!Чудесна новина!Харесвам Ex Deo повече от Kataklysm... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".