Max Cavalera коментира във "Фрактура" защо метълът вече не е музиката на работническата класа

7 сеп 2018, 07:44 ч. 1594 / 7 4
пред./следв.

   На 9 септември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на BEHEMOTH, FOZZY, MONSTER TRUCK и REDEMPTION.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат SOULFLY и ще бъде представена родната банда WOPS. В интервюто Max Cavalera споделя кое е най-тежкото бреме за един музикант, как възприема негативните ревюта на албумите си и какво не би харесал младият Max в сегашното му аз. В шоуто ще бъде излъчен концерт на WHITECHAPEL и репортаж от белгийския фестивал "Graspop Metal Meeting 2018". Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха LACUNA COIL за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c BON JOVI, BAD WOLVES ще правят кавър на THE CRANBERRIES, класическата песен ще бъде нa METALLICA, в "Exotic" ще бъдат представени BACK-ON, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на BIOHAZARD в България през 2009 г. Клипове и концертни изпълнения на GOJIRA, WILSОN, ODD CREW и VOIVOD също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 9.09.2018 16:45:42 отговори + 1 1
И като ги питаш от какво са недоволни срещу какво се бунтуват,повечето не могат да ти кажат.И не е задължително да си подтиснат ,за да слушаш твърда музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 7.09.2018 13:46:16 отговори + 10 5
Метълът музика на работническата клас?! Че дори и в Бразилия не е така. Метълът е музика на бунта, на несъгласието. Метълът те зарежда с енергия, дава ти сили. И изобщо не е задължително да си от работническата класа, за да си почитател на метъла. Да не говорим, че самият термин "работническа класа" е отживелица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Що? 7.09.2018 14:29:57 + 11 3
Ако е музика на бунта. Коя класа най-много се бунтува? Не е ли точно работническата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 7.09.2018 21:18:02 + 4 1
Бунтува се всеки потиснат човек - било то физически или психически потиснат. Бунтът може да е срещу родителите ти, може да е и срещу системата. Да не говорим, че Латинска Америка метъл се слуша основно от средната класа, откъдето произхождат и братята Кавалера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".