Max Cavalera пише музика за отразяването на Световното по "ESPN"

5 дек 2013, 22:10 ч. 198 / 4 2
пред./следв.
Американската спортна телевизия "ESPN" е поръчала на Max Cavalera (SOULFLY, екс-SEPULTURA) да напише музиката, която ще звучи по канала по време на отразяването на Световното първенство по футбол в Бразилия през 2014 г. Бразилските корени на Max и любовта му към най-популярната игра го правят идеален за тази цел. Ударните партии, сред които и трайбъл-перкусии, ще бъдат изпълнени от сина му - Zyon Cavalera.
fifa world cup 2014 brasil


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Шукарията 6.12.2013 15:03:42 отговори + 0 0
Хах, тъкмо повод да ползва това чудо на чудесата, пастата за зъби! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хйк 6.12.2013 11:52:02 отговори + 0 0
Айде, върза позакъсалия бюджет некъпаяка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".