Max Cavalera плаща обезщетение на бившата си снаха за обида в автобиографията му

10 ное 2015, 08:20 ч. 1042 / 9 3
пред./следв.

   Бразилският съд постанови Max Cavalera да плати обезщетение на бившата жена на брат му Igor за обида и клевета по неин адрес в автобиографичната му книга "My Bloody Roots: From Sepultura To Soulfly And Beyond". Сумата е в размер на 50 000 бразилски реала, което е около 24 000 лв. 

   В книгата си Max нарича Monika Bass Cavalera "кучка" и твърди, че тя се е опитала да се добере до самия него преди да оплете в мрежите си брат му. Monika заведе дело срещу музиканта през 2014 г., претендирайки за обезщетение от 1 млн. бразилски реала (около 480 хил. лева). Съдът е присъдил 20 пъти по-малка сума. Ето и спорния откъс от "My Bloody Roots":

Никога не съм харесвал жената на Igor. Тя беше кучка. Те най-накрая са разведени, благодаря на Господ. Когато я срещнахме за пръв път, тя се опита да се хване с мен, но аз не исках да имам нищо общо с нея. Няколко седмици по-късно тя беше с моя брат, което ми се струваше някак странно - все едно той е вторият най-добър избор или нещо подобно. Това винаги ме е тормозело. Но той се влюби в нея.

Имаше нещо в начина, по който му говореше, което винаги ме е притеснявало. Тя му казваше пред всички неща като "Баща ми е богат и може да ми осигури голяма къща и страхотен живот. Така че ти се постарай повече". Не можех да я понасям, човече. И все още не мога. По-късно разбрах, че тя е станала мениджър [на SEPULTURA] и че тя е човекът, който искаше работата на Gloria. А тя беше помощник-стоматолог! Как може помощник-стоматолог да стане мениджър? Не мога да повярвам.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Glaurung 10.11.2015 08:49:05 отговори + 4 10
Всички жени са *****, с изключение на майките.Но да Не забравяме, че и те са жени!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 10.11.2015 09:27:22 + 2 6
Не е майтап. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Напо 10.11.2015 09:50:40 + 5 5
Ма отбележи, че това е казано от Наполеон.
А, че е истина - няма спор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".