Max Cavalera за реюниън със SEPULTURA: "Възможно е, но е много трудно"

8 сеп 2013, 22:41 ч. 490 / 6 12
пред./следв.
В скорошно интервю за "Metalpaths" лидерът на SOULFLY и бивш фронтмен на SEPULTURA коментира подробно възможността за реюниън на бразилските траш метъл легенди. Ето точните му думи:

   Възможно е, но е много трудно. Много различни политики са свързани с момчетата от SEPULTURA и техния мениджмънт. Техният мениджър е зъболекар, той не знае нищо за бизнеса. Това прави трудно да се работи с тях по нормален начин. Мисля, че затова бандата не ходи никъде. Те затъват все повече с всяка година. По-малко хора ги харесват. По някаква причина те не осъзнават, че реюниън турне ще бъде най-доброто за феновете и за името на групата. Аз бих искал да го направя за себе си и за феновете, още повече, че всеки е тук и е възможно. Например PANTERA не могат да направят реюниън, защото Dimebag не е тук, но от SEPULTURA всички сме тук, всички сме още живи. Можем да го направим, но не зависи от мен. Има много хора, които трябва да вземат участие и да направят така, че това да се случи. То може да се случи в бъдеще, но междувременно аз съм зает да правя моята музика за феновете.
Soulfly, Sofia
Max Cavalera по време на петия концерт на SOULFLY в България; юни 2012 г., "Loud Festival"

още за:

Max CavaleraSepultura


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.09.2013 15:38:25 отговори + 0 0
Няма ли кой да посъветва Макс да си почине няколко години, да се погрижи за формата, здравето си...едвам ходи, са ми казвали някои. Пък чак тогава да мисли за каквото и да е. Има музиканти на неговата възраст, изглеждат с 10-15 години по-млади от него. В момента е една вертикална локва вода. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1722 9.09.2013 14:46:27 отговори + 0 0
Че няма да може , то е ясно . Ама нали за това има един куп синове - все някой ще го замести . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 9.09.2013 14:43:08 отговори + 0 0
Интересно ми е Макс дали ще може да си изсвири старите партии?
Иначе нищо лошо и реюниън да има, и да си бичат и с другите групи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

100% 9.09.2013 13:05:19 отговори + 0 0
щом се коментира това, значи следващото лято за фестивалите се ослушвайте с двете уши Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 9.09.2013 13:04:53 отговори + 0 0
не,че няма да се изкефя на Сепултура в оригиналния и вид.Сега малко да издребнея и да кажа,че ако искаме реюниън на Сепултура в оригиналния и състав то тогава пък требва да изгониме Андреас.ама иаде да не задълбавеме по темата ,нека да сме живи и здрави пък то времето ще покаже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ванко от Монтана 9.09.2013 13:00:41 отговори + 0 0
чичо Гошо - 2013-09-09 12:51:12
Бе факт е, че Сепултура без Макс Кавалера са едно голямо нищо
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

То и на Макс проектите в последните 7-8 години не са кой знае какви за разлика от последния на Сепултура който е много добър.Само Сепултура да взематна-накрай да изгонят Дерек,че грам не става за вокал на траш банда колкото ида се опитва завалията...нека да е жив и здрав и да ходи да си се прави на DJ,а Сепултура да вземат човек който найстина има силен глас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 9.09.2013 12:51:12 отговори + 0 0
Бе факт е, че Сепултура без Макс Кавалера са едно голямо нищо. Доколкото усещам от изказвания и интервюта, те май са доста комплексирани и озлобени от този факт. Което е и нормално, де, това е стандартен проблем в рок музиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2013 12:31:42 отговори + 0 0
'Техният мениджър е зъболекар, той не знае нищо за бизнеса.'
Нито Макс знае какво е зъболекар. Поне така изглежда устата му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1722 9.09.2013 09:06:03 отговори + 0 0
Мисля, че макс трябва да спре с глупостите си най-накрая . Андреас нееднократно е казвал, че събиране на групата в оригиналния състав е невъзможно . В ъпреки , че парите са си пари и нищо не е невъзможно . Лично за мен в момента Сепултура са на доста по-високо ниво от Соулфлай . Пък и не знам какво точно е участието на Макс в композирането на песните . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 9.09.2013 07:42:25 отговори + 0 0
факт е, че заради курвата на макс, той напусна една от метъл групите с най-огромен потенциал...сега, искал да се връща, да прави реюниъни...да си беше седял в бандата па си прави страничните прокети, никой нямаше да ти се сърди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FUCK THE HATERS! 8.09.2013 23:36:25 отговори + 0 0
абе АААААААЛЛЛЛООООООО уууббреее деебреее

Село...Първо поклон пред таланта на Ризо. Няма спор! Ризо се появява чак в Prophecy и определено вдига нивото на групата,но и преди него си имаше SOULFLY с големите букви. Не знам колко пари изкарва Макс и не ми е работа,но мисля че добре се справя в сравнение с Андреас и неговата SEPULTURA. Просто е смешно да се казва,че Макс иска да бъде в SEPULTURA,защото нямал пари и било модерно. Гледал съм достатъчно интервюта и знам мнението му за старите колеги. Да не говорим и за Игор,дето си би шута от сепултурците...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 8.09.2013 22:50:31 отговори + 0 0
абе АААААААААААААРЕЕЕЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
изфаквай се - повече от ясно е че ако в соулфлай има идей са на Марк Ризо. Спря да изкарваш пари, стана модно да се правят реюниъни и изведнъж си смени становището...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".