MAYHEM подписаха със "Century Media", планират нов албум

8 май 2019, 17:05 ч. 627 / 6 8
пред./следв.

   Норвежките блек метъл легенди MAYHEM подписаха със "Century Media Records" и планират издаването на следващия си, шести студиен албум по-късно през тази година. 

  Засега не са известни повече подробности за творбата, освен че тя трябва да се появи на пазара на 25 октомври. През 2019-а MAYHEM отбелязват и своята 35-годишнина.

   След издаването на диска групата ще предприеме европейско турне с GAAHLS WYRD и GOST за промоцията му.

 

още за:

Mayhem


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боян Магесник 9.05.2019 09:30:03 отговори + 6 1
Мрън, мрън Дед и Юронимъс... Албумите предхождащи De Misteriis са безумно слаби. Само разните елеци които спят в собственото си повръщано ги харесват. Самият De Misteriis е крайъгълен камък в развитието на Блек метъла като стил и в създаването на много характерен звук и настроение. Най-вероятно събитията съпровождащи издаването му спомагат на останалите оригинални членове на групата да израстнат в музикално и интелектуално отношение. Албумите издадени след това са на съвсем различно ниво - и в техническо и в музикално отношение. Може би не всички ги разбират, което може само да ме радва - тази музика не е за всички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KVLT 9.05.2019 07:01:03 отговори + 6 0
Вие, госпожички, знаете ли какво е TRVE BLACK METAL???
Това не е като умрат 1-2 от членовете да се разпаднеш или да си смениш името. Това е да продължаваш въпреки всичко и да си останеш верен на ценностите.
Не случайно мъртвия Dead е на следващата обложка на групата. Това е манифест! И така трябва да бъде!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 8.05.2019 22:44:35 отговори + 2 6
До кончината на Euronymous...бандата е Mayhem. След убийството му, просто продължават да се наричат Mayhem. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 8.05.2019 20:59:21 отговори + 9 1
Минаха над 25 год. от 10-то августските събития, а някои хора продължават да мрънкат, даже името на Euronymous не могат правилно да напишат. Групата в момента е в адски силна форма и най-после, абсолютно заслужено, получава уважението към нея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 8.05.2019 19:56:43 отговори + 2 9
Това наистина не са MAYHEM. Не ги ли е срам тияпрошляци върху костите на Euronimus и Dead да печелят пари, след като нямат НИКАКВИ заслуги за записите, с които групата стана култова и световноизвестна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Posthuman 8.05.2019 20:36:45 + 10 0
Донякъде си прав. Нещата са различни без Dead и Euronymous, но Hellhammer, Necrobutcher и Attila са все още в групата, така че Mayhem все още са сила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 9.05.2019 10:21:10 + 1 3
Останалите трима просто не са създавали музиката на единственият АЛБУМ на групата 'De Misteriis Dom Sathanas' и демотата преди това. Това ми е основната мисъл. За какви албуми ми говори оня "разбирач". Албума е един и превръща групата в култ. Цчлата заслуга е на Euronimous и Dead (за концертните му изпълнения и демотата). Атила сам признава, че Euronimous му е казвал кое как да изпее. А музиката цялата е на Euronimous. To РАЗЛИКАТА С ПОСЛЕДВАЩИТЕ ПСЕВДО-АЛБУМИ НА "MAYHEM" Е ОЧЕИЗВАЖДАЩА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

герой 9.05.2019 11:47:34 + 1 0
"Разбирач" си ти. Тебе ще питат какво и как да правят ли? Групата си е тяхна и ще правят каквото си искат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".