MAZE и TATUL правят съвместен концерт в "Три уши" на 9 ноември

6 ное 2012, 13:52 ч. 304 / 8 4
пред./следв.
Този петък, 9 ноември, софийските банди MAZE и TATUL ще ударят първия си общ концерт на сцената на клуб "Три Уши" в столицата. Началото е в 21:00 ч., входът ще струва 5 лв. Ето и постера:
Maze, Tatul

още за:

MazeTatul


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.11.2012 14:38:21 отговори + 0 0
"Ушите" са си много яко място! Всеки,който е ходил там го знае. Успех на бандите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2012 07:28:51 отговори + 0 0
Момчета, стига с този скапан "3 Уши". Не сте ли разбрали, че охраната там са пълни лекета и никога не се знае каква глупост може да им дойде в комплексарските малоумни тикви. Има случаи, в които са били групите, които са свирили там и доста често се заяждат за глупости. Оставете ги да си гният в скапаната дупка сами и ходете да свирите другаде. Тия дни пак бях чул, че са скочили на бой на някакъв ди джей, който е пускал там защото много бил влизал и излизал. И на мен са ми се заяждали защото съм бил ходил няколко пъти до колата за да си внеса техниката. Нямало значение група, не група, те пускали един човек да влезе само по веднъж. Кретени с кретени.

Има доста по добри места и като звук и като сцена и като отношение. Тези трябва да бъдат бойкотирани.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гарнизона 6.11.2012 20:19:03 отговори + 0 0
Yes!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пенко 6.11.2012 15:52:58 отговори + 0 0
В петък значи сме на мелеeeeeeee!!! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".