ME AND MY DEVIL с втори сингъл и видео - "Kotor"

7 юли 2020, 10:51 ч. 863 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Me And My Devil с втори сингъл Kotor

Новото видео на бандата изкушава дяволито с целувката на младите актриси Славена Зайкова и Ирина Митева

Kotor е заглавието на втория сингъл на Me And My Devil, който вече може да бъде намерен в популярните аудио и видео дигитални платформи. Парчето носи оригинално сайкъделик звучене и класически груув китарни рифове, които ще накарат всяко мързеливо бедро да се отнесе в приятно поклащане, така че да разлее питието си без да му пука.

Второто парче на Me And My Devil след заразителния им първи сингъл On Repeat има и официално видео. Арт лийд на продукцията на Kotor е завърналият се от Барселона художник и дизайнер Лина Ляпчева. Във видеото звездите от новата българска актьорска генерация – Славена Зайкова и Ирина Митева разказват смело как може да продължи ден след бурна нощ, къде отвежда самотата в компанията на други и какво точно означава заглавието на песента.

„Да снимаш с толкова смели млади дами е истинско удоволствие, още повеч嬬 ¬– когато те просто се целуват пред теб и събират цялата вселена в тези пет секунди. Играта им наистина е вдъхновяваща!“ – споделят Me And My Devil.

Славена Зайкова - Уни е достатъчно дръзка и в грандиозното зрелище „Одисей“ на Диана Добрева. Актрисата е единствената, която приема предизвикателството да се появи чудесно гола на сцената на пловдивския тетатър. Освен на театралната сцена, Уни може да видите и в ситкома „При щангистите“, но преди това – я вижте – дяволски прелестна в Kotor на Me And My Devil. Ирина Митева е позната на широката аудотория от сериала „Откраднат живот“. Красавицата играе ролята на Ина Фотева. Преди това да се случи, Ирина вече има награда за най-добра женска роля от Фестивала на малките театрални форми за ролята си на Лора в „Нирвана“. „Раят на Данте“ и „Малката маркиза“ са предстоящи ленти с нейно участие.
Режисьор и оператор на видеото към Kotor е Aнгел Каспарянов, а Янко Кирилов, работил по видео продукции на DDed Star – режисьор на монтажа. Мастерингът на парчето е дело на Калоян Димитров, познат от аудио продукцията си за нашумелите наскоро ALI. Текстът на парчето е дело на Ангел Каспарянов и Надя Здравкова.

Какво точно означава Kotor можете да разберете във видеото.

 

 

още за:

Me And My Devil


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аноним 7.07.2020 11:55:24 отговори + 3 4
коПтор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Reptile 7.07.2020 11:32:06 отговори + 6 5
Клипът е компромисен, но парчето е велико! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".