MEGADETH имат 18 песни за престоящия си албум

13 юни 2020, 07:49 ч. 1258 / 7 2
пред./следв.

   В скорошно интервю за "SiriusXM" фронтменът и лидер на MEGADETH Dave Mustaine говори за процеса на записи за следващия студиен албум на групата.

   Музикантът разкрива, че ударните и бас партиите са вече готови. Материалът напомня на творбите "Countdown to Extinction", "Rust in Peace" и "може би" на "Peace Sells". Mustaine коментира, че когато групата има договор със звукозаписна компания за определен брой албуми, в контракта е посочено и колко песни минимум трябва да включва дискът. Така че би било достатъчно MEGADETH просто да запишат точния брой парчета и договорът би бил изпълнен. Но "Мегадейв" никога не е работил така.

   Първоначално групата е имала 15 песни, след което са добавени няколко кавъра, както и една "забравена" композиция. Общо песните са 19, като в албума ще влязат 18 от тях понеже един от кавърите е изключен от крайната селекция. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

megadeth

още за:

MegadethDave Mustaine


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metallica 13.06.2020 16:05:31 отговори + 0 20
Издайте го ме рижия е пътник Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 13.06.2020 08:26:05 отговори + 15 0
Един албум на Мегадет ще ми дойде мнооого добре в тази суша от към концерти. Всеки път си казвам: добре, че тази зараза (болест, пандемия или както там му се казва) избухна след концерта. Щях да подивея, ако бяха го отменили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".