MEGADETH избраха продуцент за следващия си албум

9 май 2011, 08:32 ч. 234 / 6 4
пред./следв.
MEGADETH са избрали споменатия в предишната ни новина Johnny K (пълно име - John Karkazis; DISTURBED, SEVENDUST, MACHINE HEAD, STAIND) за продуцент на новия си студиен албум, който се очаква да излезе през есента от "Roadrunner Records". Записите на ударните партии за предстоящата творба трябва да започнат през тази седмица, а целият материал да бъде готов преди лятото, когато Dave Mustaine и компания тръгват отново на турне.




Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metalistvr123 9.05.2011 20:04:07 отговори + 0 0
Грамите не струват,а текстовете на Мегадет са др им силна страна освен величествената музика,те НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ защото са много истински и казват неща които др музиканти не смеят да кажат или просто самите те са слуги на злото

пп.http://vbox7.com/play:2b6f9941
http://vbox7.com/play:2c3a1da4
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 9.05.2011 19:51:35 отговори + 0 0
Ще изкъртят за пореден път! Но скоро Грами няма да има, ако не смени чичо Дейв текстовете на песните!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 9.05.2011 17:15:50 отговори + 0 0
Ще е здраво разбира се все пак говорим за Дейв Мъстейн!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 9.05.2011 10:13:05 отговори + 0 0
Хайде хаирлия да е и дано да е нещо здраво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".