MEGADETH изнесоха първи концерт в новия си състав, вижте видео

19 юли 2015, 16:40 ч. 1275 / 8 5
пред./следв.

   На 18 юли, по време на "Quebec City Summer Festival" в Квебек, Канада, MEGADETH изнесоха първия си официален концерт с китариста Kiko Loureiro (ANGRA) и барабаниста Chris Adler (LAMB OF GOD). Това е и съставът, който записва новия, 15-и студиен албум на групата. Предстои да бъде обявена дата на издаване и повече подробности за творбата. По-долу може да видите фен-видео от изпълнението на Dave Mustaine и компания в Квебек:

 

 







Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fenbg 20.07.2015 09:19:40 отговори + 3 0
Е Дейв почти всяка година си сменя хората или го напускат така че 100% всички са временни ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 19.07.2015 20:23:29 отговори + 7 2
Адлър не е част от новия състав на Мегадет и засега има само няколко обявени дати с тях като в останалите ще свири и с Lamb Of God, които остават основната му банда. Т.е. ако Lamb Of God имат планове, които се разминават с тези на Megadeth, Мъстейн ще трябва да ползва някой друг.

Освен този концерт в Канада, от който са видеата, останалите ще са в UK. Може би пробват дали Адлър ще може да издържи да свири и с двете банди в една и съща вечер в поредни концерти (със сигурност повече от 2 часа на вечер) и ако издържа, има шанс да обявят по-мащабни турнета заедно. Все пак това са си мечти, не планове, които някой от който и да е от двата лагера е споделил или намекнал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вик 20.07.2015 09:00:31 + 3 1
В момента това е състава на Мегадет. Докато Адлър е там като с него е записан и албума и свири на концерти - това е новия състав. Никой не е казал, че това е постоянен нов състав, временен е. Но си е състав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 20.07.2015 14:32:05 + 1 1
Мисълта ми е, че Адлър е сесиен барабанист, а не член на бандата. Иначе да, албума е записан с него, започват да свирят с него на живо. Пък така или иначе единственото перманентно нещо в тази банда е Мъстейн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Геро 21.07.2015 16:11:15 + 0 0
Преведи си това

"Megadeth hit the stage with their new lineup for the first time at the Festival D'?t? De Qu?bec in Quebec City on July 18th, featuring mainstays Dave Mustaine (vocals, guitars) and David Ellefson (bass), and now including Kiko Loureiro (guitars/Angra) and Chris Alder (drums/Lamb Of God)"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".