MEGADETH обявиха победителя в конкурса за коледна картичка

1 яну 2015, 09:58 ч. 1047 / 5 3
пред./следв.

   Приключи традиционният конкурс на MEGADETH за коледна картичка, създадена от феновете на бандата. Победител е Guillaume Menuel от Монреал, Канада. Той получава специален поръчков модел китара "Dean", от който са произведени само 24 бройки, 2 ВИП-пропуска за следващото турне на бандата, подписано от Dave Mustaine и копие на двойното издание "Youthanasia / Hidden Treasures". А също и телефонно обаждане от самия лидер на MEGADETH, който е честитил лично Коледа на първенеца.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...... 2.01.2015 11:29:51 отговори + 7 0
Съгласен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hypnos 1.01.2015 15:35:46 отговори + 15 1
еми заслужил си го е човекът, картинката кърти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f-ff 2.01.2015 15:05:23 + 0 11
За "Ами" съм чувал, ама "Еми" не я знам коя е.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".