MEGADETH парти в клуб "Live & Loud" на 8 юни

16 май 2024, 11:50 ч. 386 / 23 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Aнонс от Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) и клуб Live & Loud:

Страхотни новини, droogs! Както знаете, Megadeth се завръщат в България с емблематичното си турне Crush the World Tour 2024 и този път Fest Team Bulgaria организират траш титанът да дойде и в София на 15.06!

Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) Ви кани на предконцертно парти и официално откриване на фен клуба за България на 8.06 в клуб Live & Loud в София от 21:00 ч. Голямата изненада е, че ще проведем томбола с награди - 2 единични покани за концерта на Megadeth в София, осигурени от организатора на събитието Fest Team Bulgaria, така че елате и се присъединете към нас в клуб Live & Loud - нашият домакин за тази вечер. По време на партито ще можете да се насладите на специално подбран плейлист от песни и видео материали на Megadeth. В случай, че не успеете да присъствате, искаме да ви напомним за страхотната възможност да се присъедините към Megadeth Digital – едно пътуване до сърцето на Megadeth. Като притежател, получавaте различни бенефити и предимства - пропускане на опашката, томбола за вход безплатни билети, безплатен VIP на принципа „първи дошъл, първи обслужен" (Q&A преди шоуто, плюс Меgadeth стоки, които могат да варират в зависимост от местоположението), ексклузивен мърч, колекционерски артикули и др.

Ще се видим в клуб Live & Loud, droogs!
Начало 21:00 ч. Вход свободен!

линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2830835210388463

 

head crusher - megadeth party



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 16.05.2024 16:06:21 отговори + 3 1
Нека нека...Поздрави на всички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 16.05.2024 13:16:02 отговори + 4 1
Похвално наичнание, адмирации! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".