MEGADETH показаха първа официална снимка на новия си състав

26 апр 2015, 11:44 ч. 1106 / 11 4
пред./следв.

   Ето първата официална промо снимка на MEGADETH в състава, който ще запише новия, 15-и студиен албум на групата. От ляво надясно това са: Chris Adler (барабани), Dave Mustaine (китара/вокали), Kiko Loureiro (китара) и David Ellefson (бас). Първият няма да се присъедини за постоянно към MEGADETH заради ангажиментите си с основната си банда LAMB OF GOD. В момента квартетът работи усилено по бъдещия диск, като бе стартирана и PledgeMusic-кампания, чрез която феновете могат да поръчат предварително творбата с най-различни бонуси и екстри. Цените започват от 14 евро и достигат до... 9400 евро, като последният пакет дава възможност за закупилите го и да свирят заедно с MEGADETH на някой от концертите им.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


rattlehead 29.04.2015 15:08:14 отговори + 0 0
То не беше напрежение,то не беше чакане...като един фен на групата силно се надявам при новия албум да не се получи нещо,като "Load" при Metallica или пък да се пръкне поредният Super Collider. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 26.04.2015 23:45:50 отговори + 0 0
Ларси търси изгубения телефон на Кърк след като го намери влиза да записва барабаните за новият албум на Metallica. Нямал време да се занимава сега с Дейв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хот Редхед 26.04.2015 14:21:01 отговори + 1 5
Ларс кадя а, уа? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 26.04.2015 18:43:56 + 6 2
Най-вероятно в момента се е натоварил с нелеката задача да измисли цена за всеки един от 800-те рифа на Джеймс... :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".