MEGADETH потвърдиха присъединяването на китариста Kiko Loureiro към групата

3 апр 2015, 01:08 ч. 1953 / 6 6
пред./следв.

   След като стана ясно, че барабанистът на LAMB OF GOD Chris Adler ще гостува в MEGADETH за записите на новия им албум, сега групата потвърждава присъединяването на бразилския китарист Kiko Loureiro (ANGRA) към нейния състав. Dave Mustaine споделя, че е срещнал Loureiro за първи път преди осем години по време на снимките за корица на списание "Burn" и тогава не е имал представа кой е той, освен че е виртуозен китарист. Сега е дошло време Kiko да се присъедини към MEGADETH, като, според лидера на бандата, "най-доброто предстои".

   В по-късна новина стана ясно, че бившите колеги на Kiko Loureiro от ANGRA, напълно го подкрепят и се радват на успеха му.

 

още за:

MegadethKiko Loureiro


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...... 3.04.2015 10:25:35 отговори + 2 2
Най -доброто, предстои! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Гуси 3.04.2015 08:22:46 отговори + 4 6
От години се чудя - на всеки нов член на Мегадет не му ли е ясно, че рано или късно ще бъде изритан. Но пък - такива като Дроувър, Бродерик и Кико - сигурно им е все едно, при положение, че после си слагат в биографията - бивш.... на Мегадет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джорж Лукаш 3.04.2015 08:37:55 + 8 0
Точно там е врътката- и Дейв сит и музикантите цели Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 3.04.2015 08:40:22 + 10 0
А ти като отидеш на ново работно място - правиш ли си сметката цял живот да откараш там ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Гуси 3.04.2015 09:06:27 + 1 2
При всички случаи не мисля, че със сигурност в обозримо бъдеще ще ме изритат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 3.04.2015 13:22:36 + 3 2
Сигурно им е ясно, но и година да поседят - ще захлебят и ще пише в биографията - все са на далавера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".