MEGADETH прекъсват шоу в Парагвай заради нахлула тълпа към сцената

22 авг 2016, 12:59 ч. 1011 / 6 3
пред./следв.

   MEGADETH са били принудени да прекъснат шоуто си в парагвайската столица Асунсион на 20 август заради нахлула тълпа към сцената. Екзалтираните фенове са успели да преминат през охраната и загражденията пред сцената. При инцидента има няколко ранени, а едно момиче едва не е била премазано. Според твърдения на очевидци, на концерта се е продавал алкохол в стъклени бутилки, а някои от публиката са хвърляли шишета на сцената.

   MEGADETH изнесоха преди около месец и половина мегаконцерт в София, на който, за щастие, нямаше инциденти като гореописания.

 

megadeth

още за:

Megadeth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 22.08.2016 15:41:33 отговори + 10 1
„Инциденти като гореописания”, се скучват, когато хората са неграмотни екзалтирани малоумни латиноси, които са хванати от гората. Заслужават да не видят метъл концерт няколко години подред. Те и без това там не са така чести, както примерно в Бразилия.

Жалко за нормалните хора, каквито сигурно е имало, че им е секнато изживяването заради шепа идиоти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NorthernDarkness 22.08.2016 14:34:02 отговори + 3 0
Какво да се прави... Нямат късмет, 'орицата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 1986 22.08.2016 13:43:30 отговори + 4 0
В Южна Америка са големи фанатици и много луди като цяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".