MEGADETH разпродадоха два концерта в 15-хилядна зала в Аржентина за минути

26 дек 2023, 09:21 ч. 1738 / 14 9
пред./следв.

   Наскоро обявен за 13 април 2024 г. концерт на MEGADETH в зала "Movistar Arena" в Буенос Айрес, Аржентина бе разпродаден за броени минути. Местните организатори добавиха второ дата на същото място - 14 април. "Ценните хартийки" за нея също са свършили за рекордно време - два часа.

   Капацитетът на залата е 15 хиляди души, което прави постижението още по-значимо. Събитията ще бъдат част латиноамериканките спирки на турнето "Crush the World", започващо на 6 април в Перу.

   Както знаете, в края на пролетта обиколката ще мине и през България. MEGADETH ще гостуват в София на 15 юни. Мястото е "Arena Sofia" (Колодрума).

 

megadeth

още за:

Megadeth


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 30.12.2023 22:33:52 отговори + 2 3
Металика, за разлика от други не толкова талантливи, кадърни и можещи групи - непокриващи рокстар персона имижд и претенции, са едни скромни и земни хора без грам надувки и арогантност, които освен всичко се занимават и с благотворителност. Просто имайте предвид тези факти когато си изграждате мнение или правите изводи за една или друга банда. На иронии или хейтове не отговорям защото са напълно неаргументирани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 30.12.2023 13:21:56 отговори + 3 6
Хаха, той чичо Дейв винаги ще е в сянката на Металика защото са по-велики от него и от всички, иначе нямаше да му пука изобщо никога и нямаше са го прави на въпрос. Прочетете от историята на създаването на бандите в началото на 80-те след като са го изгонили колко и дали му е пукало. Металика са и ще останат ненадминати музиканти като успех колкото и да се дразните и да не ви се иска да е така. Разберете го най-сетне. Успех, продажби, мащабност, талант, пълни стадиони, брой фенове по света, изключая бг фенът който обича да критикува и да разбира от всичко освен от себе си.... Вижда се къде са комплексите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 30.12.2023 21:58:42 + 3 2
Ти си новата звезда на спамаджиите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 29.12.2023 10:17:09 отговори + 4 6
Сега е моментът някой комплексиран фен на Металичка да дойде да реве, че Мъстейн само се бил оплаквал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 30.12.2023 20:56:43 + 4 2
Той само се оплаква така или иначе, а тия билети не са изкупени от фенове, а от скалпъри, които после ще се опитат да ги продадат на много по-високи цени.

Ей го, днеска гледам новина как Мъстейн бил измрънкал, че феновете не били честни, че не искали да плащат безумни пари за билети - което навръх новината тук стои абсурдно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 31.12.2023 14:25:22 + 2 4
Феникса, ти не пропускаш случай да разсмееш публиката. Кажи какво значение има дали билетите са купени от фенове, или от опитни търговци, които са сигурни, че ще успеят да продадат билетите на фенова даже на още по-големи цени? Това по-малко продадени ли прави концертите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 31.12.2023 18:54:48 + 4 0
Скалпърите не са опитни търговци.
Скалпърите са измет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 1.01.2024 10:37:23 + 1 4
Първо на първо, ти не си бил там да видиш кой е купил билетите. Второ, дори и част от билетите да са купени от спекуланти, това не променя факта, че залите са разпродадени или ще бъдат разпродадени с голяма лекота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 28.12.2023 08:12:12 отговори + 9 0
Нормално, велика група. А специално в Аржентина са издигнати в култ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".