MEGADETH ще си сътрудничат с "World of Tanks" и "World of Warships"

16 авг 2023, 16:06 ч. 728 / 1 1
пред./следв.

   Компанията за онлайн игри "Wargaming" обяви мащабно сътрудничество с метъл легендите MEGADETH. В четири от най-популярните продукти, свързани с военни/стратегически игри ще се проведе събитието "Metal Fest" с участието на четиримата музиканти от групата и, разбира се, талисманът Vic Rattlehead, чиято визия ще присъства в някои от продуктите.

   Vic ще бъде представен в 3D графика и озвучен по уникален начин. Четирите игри са: "World of Tanks Modern Armor", "World of Tanks Blitz", "World of Warships" и and "World of Warships: Legends".

 

megadeth - world of tanks metal fest



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 17.08.2023 14:01:58 отговори + 2 0
Интересна колаборация ще е. Успех и на двете компании желая. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".