MEGADETH "следят отблизо" случая с появилите се интимни видеа на David Ellefson

11 май 2021, 07:12 ч. 1602 / 9 10
пред./следв.

   Преди няколко дни виртуалното рок общество беше разбунено от появили си видеа от интимен характер на басиста на MEGADETH David Ellefson.

   Скандалното в тях е, че са свързани с жена, която не е съпругата на музиканта, за която той е женен от 27 години и с която има две деца. Видеата са разпространени в социалните мрежи от трето лице, което дори твърди че замесеното момиче е непълнолетно към момента на заснемането им.

   Самият Ellefson вече разпространи изявление, в което заклеймява пускането на клиповете, твърди че са извън контекста и че са публикувани с цел да бъде накърнено доброто му име. Свой коментар публикува и замесената жена, която заявява, че е била пълнолетна, че всичко, което се е случило, е било по нейна инициатива и с нейно съгласие.

   На видеата може да бъде видян 56-годишният David Ellefson, който вече над 10 години е лютерански пастор, да отправя неприлични жестове към събеседничката си пред камера, както и да мастурбира.

   От лагера на MEGADETH също разпространиха изявление, в което казват, че "следят случая отблизо", че това е "част от личния живот на David, за която не са знаели", че трябва да бъдат чути всички замесени страни и че очакват истината да излезе наяве.

 

david ellefson



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 11.05.2021 09:56:01 отговори + 34 1
В Шогун мисля, че четох една такава мъдрост: Човек има три лица: едно за пред обществото, едно за пред близките и едно само за пред себе си. Артистът си е артист, човекът - човек. Двете са различни неща. Винаги съм се възхищавал на артистите, но като хора какви са - не ме интересува и не искам да знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 11.05.2021 11:05:10 + 14 2
Прав си. Но повечето хора не успяват да направят това разграничение и се впускат в коментари и анализи на характера и личния живот на артиста, все едно са близки и някой нещо им дължи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 12.05.2021 09:10:01 + 2 0
Точно така. Преди няколко години прочетох "Чукът на боговете". Там освен всичко друго, в подробности се описва и какви са ги вършили героите на книгата по време на турнетата. Веднага след това детронирах Джими, Робърт, Джон и Бонзо от първото място в личната си класация и изчегъртах от каталога си всички албуми - от I до Coda. И сега, ако по Z rock пуснат Whole Lotta Love или Kashmir, веднага си запушвам ушите.
Не ми вярвате, нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 11.05.2021 09:27:55 отговори + 26 2
Шок и ужас! Рок музикант е изневерил на съпругата си с ПЪЛНОЛЕТНА жена
Какво следва? Музикалната компания разваля договора с групата, спират им онлайн продажбите на музика и мърч, ние спираме да слушаме музиката им за назидание... Мъстейн приема исляма, защото мястото на лютерански пастор е вече заето... Светът отива на май*ата си...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.05.2021 09:51:34 + 13 0
Даже не изневерява. Забавлява се онлайн. По-точно той забавлява жената, която дори и не се вижда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.05.2021 08:51:21 отговори + 14 1
Гледах ги. За 50+ годишен мъж има с какво да се гордее
Ако го изгонят от Мегадет - може да направи кариера в бизнеса за възрастни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сеирджия 12.05.2021 08:54:27 + 2 2
Кажи, къде да ги гледаме и ние! Такива резили не са за изпускане.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кондьо 12.05.2021 09:25:33 + 1 1
Следя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 12.05.2021 15:55:38 + 3 0
В Туитър са или поне бяха. Потърсете с Гугъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 13.05.2021 09:13:26 + 6 0
И вие искате да "следите отблизо" случая, така да се каже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".