MEGADETH взимат барабаниста на SOILWORK за предстоящите си концерти

20 май 2016, 19:28 ч. 1734 / 25 3
пред./следв.

   Американските ветерани MEGADETH ще се възползват от услугите на барабаниста на SOILWORK Dirk Verbeuren, докато титулярът в последно време Chris Adler е зает с основната си група LAMB OF GOD. Най-вероятно Dave Mustaine и компания ще гостуват и в София с Verbeuren. Засега обаче това не е официално потвърдено. Dirk е бил препоръчан лично от Adler, който го е определил като един от трите най-добри ударници в метъла към момента.

   Както знаете, MEGADETH ще гостуват отново в София на 7 юли за концерт в зала "Универсиада". Билетите са в продажба в мрежата на "Тикетпро".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ohoboho 22.05.2016 20:36:02 отговори + 3 0
News from Dave, Kiko, David, and Chris: please welcome our friend Dirk Verbeuren, who will be filling in at all shows until Chris rejoins on June 28th.

...значи тук би трябвало да дойде Chris
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 21.05.2016 08:07:33 отговори + 1 4
НО Soilwork пък ще дойдат със заместник най-вероятно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry Chair 20.05.2016 19:41:30 отговори + 10 3
Dirk Verbeuren е изключително сериозен музикант! Добър избор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".