MEGADETH взимат басиста James LoMenzo за предстоящото си турне

11 авг 2021, 19:51 ч. 907 / 8 2
пред./следв.

   Въпреки че засега не е ясно кой е презаписал бас партиите в новия албум на MEGADETH "The Sick, the Dying... and the Dead", лидерът на бандата Dave Mustaine обяви, че на предстоящото турне на групата в САЩ ще участва James LoMenzo (на снимката).

   Последният бе в бандата между 2006 и 2010 г., когато бе уволнен, за да се завърне David Ellefson. Сега след отстраняването на оригиналния четириструнник се получава пълна рокада. Обиколката под надслов "The Metal Tour of the Year" започва на 20 август. Ко-хедлайнъри са MEGADETH и LAMB OF GOD. В турнето ще участват още TRIVIUM и HATEBREED.

 

още за:

MegadethJames Lomenzo


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 12.08.2021 08:44:40 отговори + 3 0
Очаквано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 12.08.2021 10:29:35 + 1 0
Турне 1-2 месеца не е от голямо значение. По-важно е кой е записвал в албума. И кой ще вземат за постоянно след турнето. Може пък и за трите неща да е Джей Ло, ще видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".