MEGADETH започнаха записи в новото си студио

10 окт 2008, 18:36 ч. 248 / 6 8
пред./следв.
MEGADETH съобщиха, че са започнали записи за следващия си албум в съвсем новото си студио, кръстено "Vic's Garage". Както ви уведомихме по-рано, продуцент на творбата ще бъде Andy Sneap, който бе отговорен и за последния диск на бандата "United Abominations" (2007). Засега не е ясно кога може да се очаква бъдещата творба, като най-вероятно тя ще се появи по някое време през 2009-а.

още за:

Megadeth


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mustaine 13.10.2008 08:31:08 отговори + 0 0
Ние наистина нямаме слаб албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shred_attack 11.10.2008 19:17:39 отговори + 0 0
Megadeth и Testament нямат лош албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2008 14:57:01 отговори + 0 0
United Abominations e зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 11.10.2008 13:08:48 отговори + 0 0
Youthanasia си остава най-добрия им албум поне според мен. Пък що се касае до The system.. той найстина е велик а аз дори не знам кои са тези, които ги изброи поне повечето и пак ми харесва всичко е до съотношение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 11.10.2008 11:46:24 отговори + 0 0
При сравнението с доста метъл албуми от 2007 United Abominations беше най-добрия. Не виждам нищо посредствено. Но и няма как да има излъчването на старите класики на Megadeth. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dugs 11.10.2008 10:06:49 отговори + 0 0
Абе, тоя добре ли е? Посредствен бил албума!
По добре чуи какви посредствени албуми прави Marty Friedman, когато е без Mustaine.
United Abominations e страхотен албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 11.10.2008 00:00:39 отговори + 0 0
Посредствена ти е главата!
Мегадет е Мъстейн и ако има нещо посредствено то е защото така е замислено от него. А за това дали The system has failed е най-зрялата творба аз ще си кажа. Това че музикантите са супер се разбира след като им прочетеш имената. Особено важен разбира се е Justice Mustaine имам предвид от невероятните музиканти де. А това дали има връзка между невероятен музикант и невероятен албум, хм...нещо дали не си се объркал?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.10.2008 22:03:12 отговори + 0 0
Сигурно по някое време ще излезе инфо,че Мъстейн е изгонил всички от групата и ще си дозапише албума сам.United Abominations беше посредствен албум.Защото е с посредствени музиканти.За разлика от The system has failed-гениален албум с невероятни гост-музиканти:Cris Poland,Jimmie Lee Sloas,VINNIE COLAIUTA,Eric Darken,Jonatan Yudkin,Cris Rodriguez,Jusice Mustaine.Някой да има да ми каже нещо за тоя албум и музикантите в него изобщо?Това е безспорно най-зрялата творба на Мъстейн.Той си го е написал в края на диска A huge thanks to Vinnie Colaiuta&Jimmie Lee Sloas for helping me make the record of my life!You guys are the best! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".