MEGADETH завършиха записите за новия си албум

10 авг 2021, 07:26 ч. 821 / 13 3
пред./следв.

   Американските траш метъл легенди MEGADETH официално приключиха записите за 16-ия си студиен албум.

   Предстои материалът да бъде миксиран. Както ви съобщихме, творбата ще носи заглавието "The Sick, the Dying and the Dead". След като групата се раздели с басиста David Ellefson, партиите му са били презаписани, но на този етап не се съобщава от кого. Вероятно това е сесиен музикант, като предстои бандата да анонсира постоянен заместник на четириструнника.

 

megadeth

още за:

Megadeth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ББПП 10.08.2021 16:12:18 отговори + 5 11
Поредният албум, който ще е с много мъжествени вокали.
Дано поне става повече от новия на Мейдън, известни в Турция като Тенеке Ханъм. Че там е трагедия и пълен леш положението.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 10.08.2021 10:49:27 отговори + 14 3
бързо да го пускат преди някой друг от групата да си извади патката, че ще трябва пак отначало Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

що? 10.08.2021 10:57:20 + 5 1
15 албума и има няма 40 години преди това все са издавали без никой нищо да вади. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".